|
| Nerazvrstane stručne rasprave Brbljaonica za stručne teme kojima niste mogli naći mjesto u ostalim forumima. |
 |
19-07-2004, 21:59
|
|
Registered User
Učlanjenje: Dec 2003
poruka: 636
|
Vaši komentari na moju konfu
MBO Abit s. 775, AS8, i865PE BUS 800 MHz, serijal ATA RAID, 5.1 zvuk, DDR400, LAN, FireWere, ATX2
Intel P4 Prescott 2.8GHz, LGA 775, 1Mb c., BUS 800 MHz, BOX
512MB RAM, DDR, PC3200, 400MHz, Kingmax
Bundle HGspot - ATX 2, CX-5759, ALL BLACK (kućište, optički miš, tastatura, zvučnici)
VGA sapphire ATI Radeon 9200, 256MB, 250MHz, tv out&DVI
FDD 1,44 MB, 3.5", crni
DVD+RW 8X
HDD Maxtor 200GB, UDMA 133, 7.200 o/min, 8MB cache
---------------------------------------------------------------------
Konfiguraciju sam ja slagao, a napravili su mi je oni iz HG spota za 5400kn bez monitora sa PDV-om!
Molim komentare
|
19-07-2004, 22:20
|
|
Super Moderator
Učlanjenje: Feb 2004
poruka: 1.541
|
Konfiguracija definitivno nije loša, ali...
Uvijek preferiram nVidiu zbog puno boljih/stabilnijih drivera (hebiga, ipak sam sistemaš).
Također, jedini disk koji me NIKAD nije iznevjerio je Seagate. Preporučujem Seagate Baracudu SATA, pa makar i manjeg kapaciteta.
Ovo ti piše čovjek koji je prvi vlastiti PC imao '86., a sastavio sam ih ni sam ne znam koliko (u svakom slučaju, četveroznamenkasti broj).
|
|
|
19-07-2004, 22:41
|
|
self - banned
Učlanjenje: Nov 2001
poruka: 485
|
Re: Vaši komentari na moju konfu
Citat:
Originally posted by Nepotpisani
MBO Abit s. 775, AS8, i865PE BUS 800 MHz, serijal ATA RAID, 5.1 zvuk, DDR400, LAN, FireWere, ATX2
Bundle HGspot - ATX 2, CX-5759, ALL BLACK (kućište, optički miš, tastatura, zvučnici)
FDD 1,44 MB, 3.5", crni
DVD+RW 8X
HDD Maxtor 200GB, UDMA 133, 7.200 o/min, 8MB cache
---------------------------------------------------------------------
Konfiguraciju sam ja slagao, a napravili su mi je oni iz HG spota za 5400kn bez monitora sa PDV-om!
Molim komentare
|
Ja osobno mislim da je slijedeća konfiguracija ipak malo jača:
FDD 1,44 MB, 3.5", crni
DVD+RW 8X
HDD Maxtor 250GB, UDMA 133, 7.200 o/min, 8MB cache
a razlika je samo 500-injak kuna. Možda se i varam, ali mi se čini za mrvičak jača od tvoje.
|
|
|
20-07-2004, 09:17
|
|
Učlanjenje: Dec 2001
poruka: 257
|
Ova tema nikako nije prikladna ovom forumu.
Za takve stvari postoje messengeri, irc, mail itd.
|
20-07-2004, 13:48
|
|
Registered User
|
Citat:
Originally posted by Sljaker
Konfiguracija definitivno nije loša, ali...
Uvijek preferiram nVidiu zbog puno boljih/stabilnijih drivera (hebiga, ipak sam sistemaš).
Također, jedini disk koji me NIKAD nije iznevjerio je Seagate. Preporučujem Seagate Baracudu SATA, pa makar i manjeg kapaciteta.
Ovo ti piše čovjek koji je prvi vlastiti PC imao '86., a sastavio sam ih ni sam ne znam koliko (u svakom slučaju, četveroznamenkasti broj).
|
Ja sam jedan od onih ljudi koji imaju svoje ljubimce pa tako:
Intel iznad AMD-a
Maxtor iznad Seagate & IBM
ATI iznad nVidije (što se tiče novih stvari)
Također sam malo ograničen lovom jer imam web projekte pa trebam platiti nekoliko hostova, a moram platiti apartman za more! Ali kad bi imao na raspolaganju više love onda bi uzeo ATI Radeon 9600, 256MB i 400MHz!
|
20-07-2004, 13:52
|
|
self - banned
Učlanjenje: Nov 2001
poruka: 485
|
Jel' ti baš moraš u svakom forumu kreketati gluposti ?
Je*e se nama koju si ti konfiguraciju kupio. Da te zanima mišljenje, onda bi pitao PRIJE kupovine, a ne poslije. Veći si hvalisavac od pauna u ZOO.
Sad tu drobiš o apartmanima za more, hostovima i nedostatku love. A kad te moderator stisne onda ćeš se praviti kako te se to sve skupa ništa ne tiče. Naravno, kao i uvijek.
Jel' ti znaš što drugo raditi osim zagađivati forum ?
|
|
|
21-07-2004, 21:34
|
|
Registered User
|
Oprosti, ali thread sam otvorio prije nego sto sam narucio komp pa me zanimalo misljenje. Takodjer sam sam htio provijeriti dali mi je konfiguracija ispravna, a trazio sam strucno i brzo misljenje pa sam odabrao bas webmajstore, a ne neki drugi forum!
Podforum se zove /Komp, softver i operativni sustavi/ pa sam mislio da slaganje konfiguracije kompa spada u taj dio!
Ispricavam se ako nisam pogodio pravi podforum jer opis podforuma nije dobro definiran!
|
23-07-2004, 09:01
|
|
Professoressa
Učlanjenje: Jul 2001
poruka: 826
|
Citat:
Originally posted by Nepotpisani
Podforum se zove /Komp, softver i operativni sustavi/ pa sam mislio da slaganje konfiguracije kompa spada u taj dio!
Ispricavam se ako nisam pogodio pravi podforum jer opis podforuma nije dobro definiran!
|
Više se radi o tome da rasprave ovog tipa nisu poželjne u forumu o računalima. Tvoj thread previše sliči beskorisnim raspravama koje viđamo po usenetu, a koje služe ničem drugom nego tome da se autor threada hvališe svojom novom konfiguracijom. Autori takvih rasprava često žele čuti samo "wow kakvu mrcinu od konfiguracije ti imaš, mora da si je puno platio, joj da bar ja imam takvo nešto, ja radim na Pentium 200" i slično.
Da si pitao nešto konkretnije, tipa "što mislite o toj i toj matičnoj ploči s tom i tom grafičkom karticom", to bi bilo već nešto drukčije. Ostali članovi samo s pravom smatraju da iz tvoje rasprave ne može ništa korisno ispasti.
Zato je prebačeno u generalne rasprave.
|
|
|
 |
|
Trenutno aktivnih korisnika koji gledaju ovu temu: 1 (0 članova and 1 gostiju)
|
|
|
| Tematski alati |
|
|
| Načini prikaza |
Ocijeni ovu temu |
Linearni način
|
|
Pravila podnošenja poruka