Webmajstori.Net Forum

Webmajstori.Net » Forum » OSTALE TEME » Mijenjam, prodajem, kupujem, tražim, nudim » TRAŽIM: Dobar Hosting koji će me trpit
Mijenjam, prodajem, kupujem, tražim, nudim Službeni webmajstorski buvljak za ponudu i potražnju roba, ljudi i usluga.

Odgovori
Staro 26-07-2010, 13:06   #16
sime_zd

Registered User
Učlanjenje: Mar 2007
poruka: 1.492
sime_zd će vrlo uskoro postati poznat
predefinirano Odg.: Dobar Hosting koji će me trpit

Ne domaći shared ako imaš posječeniji sajt, mada mislim da bi te tvoje posjete izdražo svaki.
Godaddy i hostgator su jeftini a izdržali bi i svašta, hostgator ako ti treba klasičan cpanel jer godaddy nudi neki svoj čudan na koji se treba naviknuti.

Stvarno ne kužim zašto bi nekih 400 posjeta trebalo radit probleme, mislim da nebi trebalo ni 20 puta više biti problem.
sime_zd je offline   Odgovori uz citranje
Staro 27-07-2010, 14:43   #17
cajkamaster

Registered User
Učlanjenje: Oct 2006
poruka: 4
cajkamaster se ističe

Citat:
Citira se: sime_zd Pregledaj poruku
Ne domaći shared ako imaš posječeniji sajt, mada mislim da bi te tvoje posjete izdražo svaki.
Godaddy i hostgator su jeftini a izdržali bi i svašta, hostgator ako ti treba klasičan cpanel jer godaddy nudi neki svoj čudan na koji se treba naviknuti.

Stvarno ne kužim zašto bi nekih 400 posjeta trebalo radit probleme, mislim da nebi trebalo ni 20 puta više biti problem.
ma godaddy ima najgori cpanel ikad viđen u povijesti cpanelova

jućer sam frendu pokušao namjestiti stranicu i domenu tamo, nakon jedno 3 sata zajebavanja preselili domenu na drugi hosting i sve proradilo u doslovno 3 minute
cajkamaster je offline   Odgovori uz citranje
Staro 27-07-2010, 14:51   #18
sime_zd

Registered User
Učlanjenje: Mar 2007
poruka: 1.492
sime_zd će vrlo uskoro postati poznat

Ma ima on skoro sve opcije, al ako si novi izgubit češ živaca dok sve nađeš. Oni koji imaju iskustva nije nikakav problem taj panel.
sime_zd je offline   Odgovori uz citranje

Odgovori

Trenutno aktivnih korisnika koji gledaju ovu temu: 1 (0 članova and 1 gostiju)

Tematski alati
Načini prikaza Ocijeni ovu temu
Ocijeni ovu temu:

Pravila podnošenja poruka
Ne možete otvarati nove teme
Ne možete podnositi odgovore
Ne možete podnositi privitke
Ne možete mijenjati svoje poruke

BB oznake: dopušteno
Smileyi: dopušteno
Oznaka [IMG]: nije dopušteno
HTML kôd: nije dopušteno