Registracija na forum Webmajstori.Net

Registracija

Registracija na forum Webmajstori.Net

Facebook

Potrebna informacija

Molimo unesite ime koje elite za prijavu i poznanstvo na ovom sajtu.

Molimo unesite vau lozinku. Pazite na velika i mala slova.

Upiite svoju email adresu (izbjegavajte free email adrese tipa yahoo ili hotmail).

Upiite zadnja dva slova rijei kalodont

Dodatne Informacije

Sva vremena prikazana na forumu mogu biti automatski prilagođena prikazu točnog vremena za vau vremensku zonu. Jednostavno, izaberite odgovarajuću vremensku zonu iz liste ispod.

Moete odabrati i odgovarajuću opciju kako biste omogućili zimsko pomicanje sata u vaem dijelu svijeta.

S vremena na vrijeme, administratori će Vam moda htjeti poslati e-mail obavijest.

Ako ne elite primati obavijest, onemogućite ovu opciju.

Pravila ponaanja na forumu

Za nastavak morate potvrditi da se slaate sa pravilima ponaanja na naem forumu:

Pravila ?s=bb41b8f7a6f125f83e59ae3a591c8f48 foruma

Registracija na ?s=bb41b8f7a6f125f83e59ae3a591c8f48 forum je besplatna! Inzistiramo, međutim, da se striktno pridravate pravila koja su detaljizirana dolje. Ukoliko se slaete, označite kućicu "Pročitao sam i slaem se da ču se pridravati pravila ?s=bb41b8f7a6f125f83e59ae3a591c8f48 foruma." i pritisnite "Registriraj se" dugme dolje. Ukoliko ćete odustati od registracije, kliknite ovdje za povratak na početnu stranicu index foruma.

Moderatori i moderiranje

Moderatori rade na ouvanju reda odnosno nadgledaju potivanje pravila Foruma. Za svako krenje bilo kojeg propisanog pravila moderator moe obrisati, editirati ili premjestiti va post u "Recycle Bin". Za ponavljae prekraja kazna je trajni progon (ban) s Foruma.

aliti se moete iskljuivo u forumu Pitanja voditeljima foruma i weba. Na ponaanje moderatora moete se aliti supermoderatoru ili administratorima.

Ako svoju albu pogrekom poaljete osobno moderatoru e-potom ili na PM, prihvaate da vaa poruka moe biti objavljena u forumu "Pitanja voditeljima foruma" i da e jedino na taj nain biti odgovorena. Viekratno podnoenje albi van foruma Pitanja voditeljima foruma i weba smatra se povredom ovih pravila.


Prvo pretrai, a onda pitaj

Odgovor na pitanje prvo pokuajte nai sami. Zato najprije proitajte esta pitanja, upute za koritenje foruma, pretraite forum ili pretraite web - tek kad ste uloili razuman ljudski trud i iscrpili sve mogunosti, postavite pitanje. Neki nai forumi imaju vlastita esta pitanja, pa prije postanja provjerite i njih. Ako vaa pretraga nigdje ne urodi plodom, prvo nauite koristiti pretraivae. Nemojte oekivati da e drugi lanovi foruma vae osobne ideje ocijeniti toliko znaajnima ili zanimljivima da bi se nali motivirani za njih odvojiti veliku koliinu vremena. Korisnici koji ekaju rjeenje na pladnju nee naii na odobravanje ostalih lanova.


Imenovanje tema

Imenujte svoje teme smisleno i podrobno tako da se iz subjecta teme moe vidjeti o emu se radi. Dobar subject je npr. "Kako otvoriti novi prozor u HTML-u" ili "Molim miljenja o siteu www.mojwebsite.com". Primjeri vrlo loih naslova tema jesu "Heeelllpp", "Pomo", "Prijedlog".


Ilegalne radnje

Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadraje, sajtove s govorom mrnje i ostale ilegalne sajtove i sadraje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske.


Reklamiranje

Reklame su dozvoljene samo u forumu "Prostor za reklame" i to u umjerenoj koliini. Affiliate linkovi su dozvoljeni samo u potpisima. Svaka reklama izvan "Prostora za reklame" e biti obrisana. Svaki post s bilo kakvim afilliate linkom e biti obrisan. Reklamiranje putem osobnih poruka (PM-ova) nije dozvoljeno. Moderatori i administratori zadravaju pravo da i neke druge postove ocijene reklamama, da ocijene da se netko preesto reklamira ili da neke reklamirane stranice ocijene kao sainjene za navoenje na klikanje na AdSense oglase i affiliate linkove bez stvarnog promotivnog sadraja i informativne vrijednosti za lanove.


Odnos s lanovima foruma

Potujte sve lanove foruma i ne vrijeajte ih na osobnoj razini - moete kritizirati jedino njihove postupke. Ponaajte se onako kako biste se ponaali uivo u razgovoru sa slabo poznatom osobom starijom od vas.

Takoer imajte na umu da je iznoenje neistinitih tvrdnji, koje mogu tetiti asti ili ugledu, kanjivo djelo klevete, a tee je ukoliko je izneseno pristupano veem broju osoba (v. l. 200 Kaznenog zakona RH).


Pazite kamo i koliko postate

Postavite svoje pitanje u pravom forumu i SAMO JEDANPUT. Proitajte opise svakog foruma. Pogledajte kakvi se postovi postaju o odreenom forumu i usporedite to s vaim pitanjem.


Otvaranje vie rauna

Svaki korisnik ima pravo otvoriti i koristiti se samo jednim korisnikim raunom!


Avatari

Koritenje uvredljivih i openito neprikladnih avatara (sliica koje predstavljaju lanove) nije dozvoljeno. Moderator zadrava pravo odrediti to je prikladno, a to ne.


Potpis (signature)

Koritenje uvredljivih i openito neprikladnih potpisa (signaturea) nije dozvoljeno. Moderator zadrava pravo odrediti to je prikladno, a to ne.

U potpisu nisu dozvoljene slike.

U potpisu smijete drati najvie 4 reda teksta, ukljuujui i prazne redove, gdje veliina fonta ne smije prelaziti veliinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu. Ovo pravilo ne odnosi se na administratore i moderatore koji u potpisu mogu imati sadraj vaan za funkcioniranje foruma.


Skretanje sa teme ("offtopic")

Suzdravajte se od odgovora koji se ne tiu teme (tzv. "offtopic" odgovora). Ako ste jako "drutveni" ili ne moete izdrati, offtopic rasprave premjestite u forum Nerazvrstane strune rasprave ili Birtija".


Naknadno brisanje tema i postova na zahtjev lanova

lanovi nemaju pravo traiti brisanje svojih threadova/postova iz bilo kojih razloga.

Ono to napiete - iza toga stojite, bez obzira na protek vremena tj. razliito stanje stvari u sadanjosti u odnosu na stanje stvari u trenutku pisanja teksta.

Sve napisano automatski spada u sadraj ovog foruma/weba i kao takvo se ne moe brisati.

Teme/postovi se briu samo u iznimnim situacijama i to samo po nahoenju moderatora.