Registracija

Registracija na forum Webmajstori.Net

Facebook

Potrebna informacija

Molimo unesite ime koje želite za prijavu i poznanstvo na ovom sajtu.

Molimo unesite vašu lozinku. Pazite na velika i mala slova.

Upišite svoju email adresu (izbjegavajte free email adrese tipa yahoo ili hotmail).

Čovjek je čovjeku?

Dodatne Informacije

Sva vremena prikazana na forumu mogu biti automatski prilagođena prikazu točnog vremena za vašu vremensku zonu. Jednostavno, izaberite odgovarajuću vremensku zonu iz liste ispod.

Možete odabrati i odgovarajuću opciju kako biste omogućili zimsko pomicanje sata u vašem dijelu svijeta.

S vremena na vrijeme, administratori će Vam možda htjeti poslati e-mail obavijest.

Ako ne želite primati obavijest, onemogućite ovu opciju.

Pravila ponašanja na forumu

Za nastavak morate potvrditi da se slažate sa pravilima ponašanja na našem forumu:

Pravila ?s=3a9e4d5bc3e73cfb3e171c4361163bf5 foruma

Registracija na ?s=3a9e4d5bc3e73cfb3e171c4361163bf5 forum je besplatna! Inzistiramo, međutim, da se striktno pridržavate pravila koja su detaljizirana dolje. Ukoliko se slažete, označite kućicu "Pročitao sam i slažem se da ču se pridržavati pravila ?s=3a9e4d5bc3e73cfb3e171c4361163bf5 foruma." i pritisnite "Registriraj se" dugme dolje. Ukoliko ćete odustati od registracije, kliknite ovdje za povratak na početnu stranicu index foruma.

Moderatori i moderiranje

Moderatori rade na očuvanju reda odnosno nadgledaju poštivanje pravila Foruma. Za svako kršenje bilo kojeg propisanog pravila moderator može obrisati, editirati ili premjestiti vaš post u "Recycle Bin". Za ponavljače prekršaja kazna je trajni progon (ban) s Foruma.

Žaliti se možete isključivo u forumu Pitanja voditeljima foruma i weba. Na ponašanje moderatora možete se žaliti supermoderatoru ili administratorima.

Ako svoju žalbu pogreškom pošaljete osobno moderatoru e-poštom ili na PM, prihvaćate da vaša poruka može biti objavljena u forumu "Pitanja voditeljima foruma" i da će jedino na taj način biti odgovorena. Višekratno podnošenje žalbi van foruma Pitanja voditeljima foruma i weba smatra se povredom ovih pravila.


Prvo pretraži, a onda pitaj

Odgovor na pitanje prvo pokušajte naći sami. Zato najprije pročitajte česta pitanja, upute za korištenje foruma, pretražite forum ili pretražite web - tek kad ste uložili razuman ljudski trud i iscrpili sve mogućnosti, postavite pitanje. Neki naši forumi imaju vlastita česta pitanja, pa prije postanja provjerite i njih. Ako vaša pretraga nigdje ne urodi plodom, prvo naučite koristiti pretraživače. Nemojte očekivati da će drugi članovi foruma vaše osobne ideje ocijeniti toliko značajnima ili zanimljivima da bi se našli motivirani za njih odvojiti veliku količinu vremena. Korisnici koji čekaju rješenje na pladnju neće naići na odobravanje ostalih članova.


Imenovanje tema

Imenujte svoje teme smisleno i podrobno tako da se iz subjecta teme može vidjeti o čemu se radi. Dobar subject je npr. "Kako otvoriti novi prozor u HTML-u" ili "Molim mišljenja o siteu www.mojwebsite.com". Primjeri vrlo loših naslova tema jesu "Heeelllpp", "Pomoć", "Prijedlog".


Ilegalne radnje

Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadržaje, sajtove s govorom mržnje i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske.


Reklamiranje

Reklame su dozvoljene samo u forumu "Prostor za reklame" i to u umjerenoj količini. Affiliate linkovi su dozvoljeni samo u potpisima. Svaka reklama izvan "Prostora za reklame" će biti obrisana. Svaki post s bilo kakvim afilliate linkom će biti obrisan. Reklamiranje putem osobnih poruka (PM-ova) nije dozvoljeno. Moderatori i administratori zadržavaju pravo da i neke druge postove ocijene reklamama, da ocijene da se netko prečesto reklamira ili da neke reklamirane stranice ocijene kao sačinjene za navođenje na klikanje na AdSense oglase i affiliate linkove bez stvarnog promotivnog sadržaja i informativne vrijednosti za članove.


Odnos s članovima foruma

Poštujte sve članove foruma i ne vrijeđajte ih na osobnoj razini - možete kritizirati jedino njihove postupke. Ponašajte se onako kako biste se ponašali uživo u razgovoru sa slabo poznatom osobom starijom od vas.

Također imajte na umu da je iznošenje neistinitih tvrdnji, koje mogu štetiti časti ili ugledu, kažnjivo djelo klevete, a teže je ukoliko je izneseno pristupačno većem broju osoba (v. čl. 200 Kaznenog zakona RH).


Pazite kamo i koliko postate

Postavite svoje pitanje u pravom forumu i SAMO JEDANPUT. Pročitajte opise svakog foruma. Pogledajte kakvi se postovi postaju o određenom forumu i usporedite to s vašim pitanjem.


Otvaranje više računa

Svaki korisnik ima pravo otvoriti i koristiti se samo jednim korisničkim računom!


Avatari

Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih avatara (sličica koje predstavljaju članove) nije dozvoljeno. Moderator zadržava pravo odrediti što je prikladno, a što ne.


Potpis (signature)

Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih potpisa (signaturea) nije dozvoljeno. Moderator zadržava pravo odrediti što je prikladno, a što ne.

U potpisu nisu dozvoljene slike.

U potpisu smijete držati najviše 4 reda teksta, uključujući i prazne redove, gdje veličina fonta ne smije prelaziti veličinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu. Ovo pravilo ne odnosi se na administratore i moderatore koji u potpisu mogu imati sadržaj važan za funkcioniranje foruma.


Skretanje sa teme ("offtopic")

Suzdržavajte se od odgovora koji se ne tiču teme (tzv. "offtopic" odgovora). Ako ste jako "društveni" ili ne možete izdržati, offtopic rasprave premjestite u forum Nerazvrstane stručne rasprave ili Birtija".


Naknadno brisanje tema i postova na zahtjev članova

Članovi nemaju pravo tražiti brisanje svojih threadova/postova iz bilo kojih razloga.

Ono što napišete - iza toga stojite, bez obzira na protek vremena tj. različito stanje stvari u sadašnjosti u odnosu na stanje stvari u trenutku pisanja teksta.

Sve napisano automatski spada u sadržaj ovog foruma/weba i kao takvo se ne može brisati.

Teme/postovi se brišu samo u iznimnim situacijama i to samo po nahođenju moderatora.