PDA

View Full Version : Procitajte nesto o meni ako nemate pametnijeg posla

zac
05-10-2004, 08:58
Pozdrav svima!

Zovem se Zeljko Tokalic, dolazim iz Gradeca par km od Vrbovca.
Eto prije sam stalno igro igre na kompu iako ne precesto i obozavam simulacije aviona i auta i dobre pucacine...
Ovih dana odlucio sam krenut u webmasterske vode
zanimalo me kako napravit stranicu i kajko to sve radi, a vidio sam da i nije pretesko i to mi je veoma zanimljivo iako sam znao popizdit uz photoshop, a za macromediu da ne govorim. Al sve u sve u svemu savladao sam osnove svega toga i sada mi je zivot mnogo laksi.
Prijavio sam se na ovaj forum jel bih zelio naucit ponesto o html kodu i ostalim kodovima, a i strasno me zanima graficki dizajn i animacije. Trenutno muku mucim s postavljanjem chata ne site al nadam se da cu i to rjesit.
Hoobi mi je Elektronika i nogomet a volim izlazit i dobru zabavu.

To bi bilo to ukratko o meni.

Hvala svima koji su ovo procitali, iako mislim da ih nema previse.

cya
:D

uplink
29-10-2004, 17:16
Originally posted by zac
Pozdrav svima!

Zovem se Zeljko Tokalic, dolazim iz Gradeca par km od Vrbovca.
Eto prije sam stalno igro igre na kompu iako ne precesto i obozavam simulacije aviona i auta i dobre pucacine...
Ovih dana odlucio sam krenut u webmasterske vode
zanimalo me kako napravit stranicu i kajko to sve radi, a vidio sam da i nije pretesko i to mi je veoma zanimljivo iako sam znao popizdit uz photoshop, a za macromediu da ne govorim. Al sve u sve u svemu savladao sam osnove svega toga i sada mi je zivot mnogo laksi.
Prijavio sam se na ovaj forum jel bih zelio naucit ponesto o html kodu i ostalim kodovima, a i strasno me zanima graficki dizajn i animacije. Trenutno muku mucim s postavljanjem chata ne site al nadam se da cu i to rjesit.
Hoobi mi je Elektronika i nogomet a volim izlazit i dobru zabavu.

To bi bilo to ukratko o meni.

Hvala svima koji su ovo procitali, iako mislim da ih nema previse.

cya
:D

hmm ... ok o zivotopisu vise namje, al zanima me ovaj chat, pa nemozes samo tako stavit chat na stranicu, moras naprije naci unix/linux server sa IRCd-om i onda dignut hybrid ili payed conference room i onda instalirat java applet i java applet zakacit s tim serverom, nie to tak lako, to ja sad radim.javi mi se na mail ak oces da nastavimo razgovor. moj mail - klikni za moj mail (admin@uplink-alpha.net)