PDA

View Full Version : clickXchange i druge stvari

zok456
24-04-2004, 21:17
Hocu da uradim sajt na engleskom u vezi besplatni stvari i hocu na sajtu da stavim reklame od clickXchange.E sada mi nije jasno ako prvo uradim sajt citao sam da treba da ga prijavis kod njih pa da ti oni odabre da vidis sponzore . Odakle da znam kolike su reklame t.e koliko mesta ce da zauzimaju na moj sajt reklame ako ja pre toga ne promislim gde ce da stoje te reklame ???Pisite mi kako ste vi to uradili
Radim u Front Page 2002 pa me interesuje besplatan prostor za isti po mogucnost da nema reklame posto cu i ja da stavim svoje pa ce se samo usporavati ucitavanje stranica po mogucnost neki proveren t.e vi sta radite na njemu sto ste izlozili svoje sajtove i sta radi bez problema.Ako nije vam tesko ispratite mi ili napisite ova se adresa kod mene ne otvara pa da ja vidim i razgledam kako se ovo potpunjava.
Sjetio sam se da sam slicno pitanje vec vidio i evo rezultata
http://www.webmajstori.net/forum/sh...ghlight=obrazac
Dali isto vrijedi i za druge oglasivace, konkretno clickxchange? Da
Interesuje me vas savet koliko reklame da postavim na jednu stranu
i dali mozes kada ides na internet da i proveris dali je sve u redu sa tvoj sajt ili koliko imas poseta i ti sam nesto da zaradis t.e da kliknes na reklamu govorim za cpc-po kliku jer oni znaju odakle dolazi klik sa kojeg mesta .
Pozdrav iz Makedonije
Znam da je mnogo ali pokusajte barem na nesto da odgovorite