View Full Version : trazim savjete
Webmajstor sam koji je u finalizaciji svog prvog velikog projekta. Radim fan site, tj. navijački site. Možda ste i sami navijač , pa znate o čemu govorim. RAdi se o fan site-u ferrari navijača ( formula 1) čija je tradicionalana boja crvena. Trebam li raditi site samo crvene boje bez neke posebne grafike ili da dodam neku grafiku u kojoj prevladava crvena boja. NA to pitanje i uz ostale prijedloge molim iskusnije webmajstore da mi pomognu!:nono:
a dali se moze vidjeti taj tvoj rad kad vec tako strogo zelis da ti iskusniji webmajstori odgovore :rolleyes:
Rad još nije dovršen a nisam od onih koji stave index (početnu) stranicu izvanrednogh izgleda ali s hipervezama na documente s natpisom "ovaj dio je još uvijek u izradi...bla,bla,bla...". Volim staviti projekt kad je u potpunosti gotov. Anketa je stavljena jer još razmišljam treba li site biti isključivo o ferrariu ili će onda biti premalo posjetioca pa je bolje da napravim site općenito o formuli 1. Ovo pišem dok je još uvijek M. Schumacher u vodstvu s 50% glasova.
Priznajem, nisam neki ljubitelj sporta, ali kad je izrada sajta u pitanju protivnik sam toga da ga se svede na uske okvire. Dakle, ako je tvoja tema Formula 1, nemoj se lokalizirati na Ferrarija, daj sebi vise prostora. Uvijek mozes pisati o Ferrariju koliko hoces, s tom razlikom sto ces moci pisati i o mnogim drugim stvarima u okviru Formule 1.
lista155
18-04-2002, 21:27
...Ferrarijev site nebi posjetio ni da je zadnji na svijetu, jednostavno zato što Schumachera mrzim iz dna duše, dok bi na site o Formuli 1 općenito, došao drage volje, jer me sport zanima.
za sam za site o formuli 1 kompletno
ali samo ako ce site biti dobarrr
to podrucje fali na .hr webu tj. nitko ga ne obradjuje na dovoljno dobar nacin ....
znaci ili se primi ozbiljnog posla il odustani odmah
Sjećam se jednog F1 sitea koji je niknuo i ugasio se na brzinu.
Činilo mi se da će od toga nešto biti.
Sada koliko vidim na toj adresi stoji "USKORO!".
Riječ je o: Formula1hr.com (http://www.formula1hr.com)
1. Trebalo bi napraviti jedan dobar formula sajt ali ne samo o ferrariju jer kod ns ljudi slabo gledaju formulu a kamoli da navijaju za ferrari i k tome jos za Schumahera koji je valjda najuobrazeniji i najbahatiji vozac u povijesti formule! SENNA RULES!
2. Ne mozes staviti samo crvenu boju u nekom WYSIWYG editoru jer ti to nece izgledati moderno i u skladu sa sadržajem. Svakako moraš staviti kvalitetnu grafiku!
3. Moraš nać atraktivnu i lakopamtljivu domenu!
evo ferrari stranice, prilicno solidne sa dosta orginalnog i prije svega legalnog materijala:
http://www.bihferrariklub.com/index-old.htm
pozdrav
Zeljko Kvesic
Bihferrarilub.com daje svim sajtovima vezanim za formulu 1 besplatan hosting, hosting je placen i veome kvalitetan php, cgi, mysql, pop mail i adresa http://ime.bih.net a ako imate doemenu moze se izvrsiti DNS redirekcija tako da se nevidi adresa ime.bih.net
Josip, samo za tebe pisem ovo:Senna je mrtav!!!
Senna zivi vjecno (kao i dinamo). Dok je Senna bio ziv Schumacher nije mogao prdnut! :nono:
U pravu si Josipe..
Schumacher je mozda dobar ili najbolji vozac trenutno.
Ali cinjenica je da je shu**k. Da nije sportsman, nema on karizmu kao pravi shampioni i ono nesto posebno sto privlaci navijace da postanu FANOVI...
Ma po 100. put Senna je mrtav!!! Schumaher je oborio sve njegove rekorde i Schumy je najbolji.
Čuj, josipe Schumy je još bio novak kada je Senna vladao stazom a Senna je u to doba već bio dugo vremena u Formuli 1. Zato je Senna vozio bolje. To ti je ko da danas očekuješ od McNish-a da pobijedi Schumahera. A, tko zna, možda će baš McNish pobijeđivati kada se Schumaher povuče.
Originally posted by Dok
evo ferrari stranice, prilicno solidne sa dosta orginalnog i prije svega legalnog materijala:
http://www.bihferrariklub.com/index-old.htm
pozdrav
Zeljko Kvesic
sigurno najbolji site o formuli i ferarriju na Balkanu!
Originally posted by Hule_1
sigurno najbolji site o formuli i ferarriju na Balkanu!
onaj frame koji radi zbilja izgleda ok.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.