PDA

View Full Version : Google za 3 dana

madmaxy
29-02-2004, 23:33
Pozdrav
Napravio sam site www.mirkobeovic.tk i već za tri dana sam bio na Googleu ali ne po keywordima već po samom nazivu stranica. Prijavio sam se na Google ali sam čuo da treba čekati barem mjesec dana. Sad me zanima dali će me za mjesec dana ispravno upisati prema keywordima ili će ostati ovako keko me je automatski ubacilo. Hvala.

SupaDucta
01-03-2004, 00:49
Googleov krug ti je 3-4 mjeseca pa ovisno o tome na kojem si mu mjestu uletio.

Kad bot naiđe, provući će ti SADRŽAJ stranica kroz sebe.

bbsantic
01-03-2004, 14:35
Sad nisam mogao pogledati source, jer sam u vip internet kafiću, gdje je desna tipka miša beskorisna, ali nagađam da je opis koji se pojavljuje na googleu onaj koji si stavio ispunjavajući formular za .tk domenu što znači da se sadržaj ispod toga neće promijeniti u budućnosti jer je .tk domena samo frame koji nema sadržaja.

Sadržaj i opis web stranice naveden u headu stranice trebao bi se pojavljivati kad google izbaci adresu web prostora tvoje stranice i to će se mijenjati svakih mjesec-dva (više-manje).

theworm
01-03-2004, 22:12
U redu je sve to, ali JA imam jedan problem. Google mi je sam indexirao stranicu www.sin-cro-er.com dok je ona još bila u izradi, i prikazivao je u cacheu kako i treba. Sad sam je izmjenio, i Google je cache-irao novu verziju i tako je prikazivao (to sam gledao sinoć). Danas to pokazujem gazdi, kad ono, opet stara verzija sa starim opisom i starim cache-om. Kako to da danas prikazuje najnoviju verziju, a već sutra staru. Da se ne moram opet crveniti pred gazdom. :krele: