PDA

View Full Version : Postavljanje fajlova za download

ow
21-03-2002, 20:57
Buduci sam totalni pocetnik molim nekoga da mi objasni kako mogu postaviti neku file na stranicu da ga drugi mogu skinuti.
Zahvalna do groba.

spyder
21-03-2002, 21:24
E draga moja da si barem malo prosurfala webmajstori.net stranicama vidjela bi da u sekciji FAQ je to objašnjeno stoga ...

Kongi
21-03-2002, 21:49
spyder - zašto te to spriječilo da joj objasniš?

Samo stavi link na file

spyder
22-03-2002, 20:46
Nisam joj objasnio bas iz principa, jer to je banalna stvar ... No OK svaki početak je težak, zar ne ... NAPOMENA ZA SVE !!!! PRIJE NEGOLI POSTAVITE PITANJE POGLEDAJTE PO SITEU DALI MOŽDA MOŽETE NAĆI ODGOVOR.

basko
25-03-2002, 20:49
Što se praviš neka gofina? Kao to je tako lako i to se samo mora znati, dok ti jedino znaš kopirati i to ako smijem primjetiti jadne stvari.

Kongi
25-03-2002, 22:36
ma njemu ti je izgleda samo bitno da ispod posta ima svoje linkove i to je to.

Ali pusti to. On je guru u ASP i C++ programiranju tak da mu je ispod časti odgovarati na ovakva pitanja. Meni ib isto bilo :)

basko
26-03-2002, 21:01
Što mu to vrijedi kad na programeri.net ne znaju odabirati boje.
Bijela pozadina i hover bijeli.

spyder
26-03-2002, 22:17
Originally posted by Kongi
ma njemu ti je izgleda samo bitno da ispod posta ima svoje linkove i to je to.

Ali pusti to. On je guru u ASP i C++ programiranju tak da mu je ispod časti odgovarati na ovakva pitanja. Meni ib isto bilo :)

Ha ha. Ja za sebe nikad nisam rekao da sam C++ a nedaj bože ASP guru jer mi čak ide bolje PHP kojeg učim manje od tjedan nego ASP kojim se bavim malo duže.

Kao što rekoh nisam joj htio reći jer je to banalna stvar a i objašnjeno je na webmajstori.net siteu (nije meni ispod časti) ali ipak zašto postoji site.

A baško vidim da si odmah pogledao site i vidio taj bug. Naime problem je bio u tome što je site koristio krivi css file (moja greška) ispričavam se. Hvala na upozorenju baško.