View Full Version : VIDI 2002
katakombe.com
14-03-2002, 18:49
Nisam siguran ide li ovo pitanje u pravoj kategoriji - ako ne, prebacite ga kamo spada. Dakle evo ovako:
Jeste li se prijavili za VIDI 2002? Ako da zasto da, a ako ne zasto ne?
Da cujemo. (opss .. citamo :D )
Ma nisam se prijavio :) Iskreno, nikad se nigdje ne prijavljujem. Valjda zato sto sam umisljeno, matoro zakeralo :p
da prijavio sam svoje stranice.
zasto?
a zasto ne?
ne mogu nista izgubit, mogu samo dobit.
znam kaj je bilo prosle godine, ali ipak...
tin
Govorim za sve nase sajtove:
Ne i necemo.
Prosle godine su Besplatne Stvari zbog njihovih "tehnickih" greski popusile Web Surfer Award. Izbacili su nas dva dana prije zakljucenja natjecaja iz konkurencije, da bi vratili natrag nakon sto smo se mailom raspitivali gdje nam je site. Nitko nije poslao mail da bi se ispricao i objasnio zasto se sve to dogodilo. Uglavnom, Award ili ne Award, isti djavo, no princip je bitan. Od onda njihov natjecaj ne smatramo ni relevantnim, ni dobro napravljenim, ni nista. Od onda ni casopis ne kupujem hahahahah Preostala dva koja se prodaju su mi ionako dovoljna.
I sta, kakav je to natjecaj u kojem se na silu zeli izabrati 10 sajtova po kategoriji kad se zna da neke kategorije nemaju dovoljno kvalitetne sajtove da bi ih se uopce i uzelo u obzir.
Tin ima pravo kad veli da nema nista izgubiti, jer stvarno nemas, no mi ne namjeravamo nigdje vise reklamirati njihov bedasti natjecaj po nasim sajtovima.
kao sto Visnja rekla - mi cemo ih bojkotirati :D:D:)
a pa tko bi jedan vidi uzimao za ozbiljno :cool: :krele:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.