PDA

View Full Version : Torcida OnLine stranica

Torcida OnLine
28-11-2001, 07:39
Je nije baš najnovija stranica (več je u prometu više od tri godine sa preko 430000 posjeta), ali me zanima vaše mišljenje... Šta ne valja, šta bi tribalo prominit (molim bez glupih komentara...)

Kongi
28-11-2001, 17:01
ali onda sam kliknuo na www gumb koji me odveo na, za moj ukus, malo prekvadratast site.

Sve u svemu ima dosta informacija. Sviđa mi se, iako nisam neki ljubitelj nogometa opčenito.

višnja
28-11-2001, 17:06
Pozadina je preteska. Znam da ste vi nogometasi svi nabrijani na te vase parole i sve to (molim ne shvatiti zlobno :-) ali to je sve moglo drukcije biti uklopljeno u dizajn, i logo na pozadini, i parola o junackoj smrti.

Ista stvar i na unutarnjoj stranici, pozadina se ucitava predugo. Ne treba to tamo, radije stavi neku manje upadljivu pozadinu.

Azurnost - ok.
Svidja mi se rjecnik.
Arhiva je za svaku pohvalu. Nek se i ostali sajtovi ugledaju na brizno skupljanje objavljenog sadrzaja, jer i stara vijest je nekome vijest.
Cuj, dizajn je pregazilo vrijeme, ali tako dugo dok je sadrzaj citljiv i aktualan, ja cu ti uvijek dati prolaznu ocjenu.

ciril_stipsa
30-11-2001, 00:57
Pa i nije toliko lose sto se layouta tice (osim, naravno, frameova). Moje oko ima ugodan osjecaj ispunjenosti sitea sadrzajem (osim, naravno, frameova). Jos treba poraditi na bojama i ublaziti onu pozadinu s desne strane, jer smeta kod citanja teksta.

Hrvoje
03-12-2001, 21:29
Ma sve je OK samo stranice jebu frameovi... :p

Torcida OnLine
05-12-2001, 18:45
Da znam da je u frameovima, ali treba uzet u obzir da je stranica zapocela sa radom prije vise od tri godine, a tada su frameovi bili u modi :) A jos neznam previse php-a, da bi napravia bazu i sve ubacia u nju... Inace fala za kritike oko velike pozadine.. Stvarno je velika i smanjit cu je....

ludilo
20-12-2001, 16:23
nije loše, uopće nije loše

Ermina
27-12-2001, 04:10
moj golube bili rasiri krila najljepsa boja je boja bila ;)
ja te volim hajduceeeeeeeeeee! opa :)

Davor B.
19-11-2006, 14:03
Pa čemu izbornik sa igricama na nogometaškoj stranici?

sparacio
19-11-2006, 22:52
Možda zato što odgovaraš u temu staru 5 godina Davore? ;)
Stranica je već ukinuta ili premještena na drugu adresu, a domena je kupljena od strane jedne od onih tvrtki koje uzimaju domene s određenim brojem posjetitelja i na njih stavljaju svoj sadržaj (najčešće linkove itd.).