View Full Version : Torcida OnLine stranica
Torcida OnLine
28-11-2001, 07:39
Je nije baš najnovija stranica (več je u prometu više od tri godine sa preko 430000 posjeta), ali me zanima vaše mišljenje... Šta ne valja, šta bi tribalo prominit (molim bez glupih komentara...)
ali onda sam kliknuo na www gumb koji me odveo na, za moj ukus, malo prekvadratast site.
Sve u svemu ima dosta informacija. Sviđa mi se, iako nisam neki ljubitelj nogometa opčenito.
Pozadina je preteska. Znam da ste vi nogometasi svi nabrijani na te vase parole i sve to (molim ne shvatiti zlobno :-) ali to je sve moglo drukcije biti uklopljeno u dizajn, i logo na pozadini, i parola o junackoj smrti.
Ista stvar i na unutarnjoj stranici, pozadina se ucitava predugo. Ne treba to tamo, radije stavi neku manje upadljivu pozadinu.
Azurnost - ok.
Svidja mi se rjecnik.
Arhiva je za svaku pohvalu. Nek se i ostali sajtovi ugledaju na brizno skupljanje objavljenog sadrzaja, jer i stara vijest je nekome vijest.
Cuj, dizajn je pregazilo vrijeme, ali tako dugo dok je sadrzaj citljiv i aktualan, ja cu ti uvijek dati prolaznu ocjenu.
ciril_stipsa
30-11-2001, 00:57
Pa i nije toliko lose sto se layouta tice (osim, naravno, frameova). Moje oko ima ugodan osjecaj ispunjenosti sitea sadrzajem (osim, naravno, frameova). Jos treba poraditi na bojama i ublaziti onu pozadinu s desne strane, jer smeta kod citanja teksta.
Ma sve je OK samo stranice jebu frameovi... :p
Torcida OnLine
05-12-2001, 18:45
Da znam da je u frameovima, ali treba uzet u obzir da je stranica zapocela sa radom prije vise od tri godine, a tada su frameovi bili u modi :) A jos neznam previse php-a, da bi napravia bazu i sve ubacia u nju... Inace fala za kritike oko velike pozadine.. Stvarno je velika i smanjit cu je....
nije loše, uopće nije loše
moj golube bili rasiri krila najljepsa boja je boja bila ;)
ja te volim hajduceeeeeeeeeee! opa :)
Davor B.
19-11-2006, 14:03
Pa čemu izbornik sa igricama na nogometaškoj stranici?
sparacio
19-11-2006, 22:52
Možda zato što odgovaraš u temu staru 5 godina Davore? ;)
Stranica je već ukinuta ili premještena na drugu adresu, a domena je kupljena od strane jedne od onih tvrtki koje uzimaju domene s određenim brojem posjetitelja i na njih stavljaju svoj sadržaj (najčešće linkove itd.).
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.