View Full Version : Automatsko dodavanje u Favorite
Postoji li neka skripta koja automatski dodaje URL u Favorite?
Da, i koriste ju hrpa erotskih site-ova. Pogledaj na www.javafile.com sigurno ćeš naći. Imaju poveću kolekciju java skripti.
Originally posted by spyder
Da, i koriste ju hrpa erotskih site-ova. Pogledaj na www.javafile.com sigurno ćeš naći.
Hmm ...
Trenutačno ne radi.
Ima li netko nešto drugo pri ruci?
Hvala!
ovako:
<a href="javascript:window.external. AddFavorite('http://www.bhwebmasters.net/', 'BHWebmasters.Net online pomoc za sve WebMasters i one koji to zele biti')" onMouseOver="window.status='Upisite BHWebmasters u Vas Favorites'; return true">ovdje neki text</a>
naravno zamijenit ces ovaj text sa svojim komentarom i svojim URL-om.
pozdrav
Zeljko
Hvala Dok, ali za to znam ...
Možda nisam dobro objasnio ...
Treba mi nešto što samo, bez potrebe da se klikne na link stavlja moj sajt u favorite.
To sam već vidio u par navrata ali se nemogu sjetiti gdje :mad:
postavi ovo u funkciju unutar <head>-taga i onda u body postavi:
onLoad="dodaj_u_favorite()"
onda ce izvesti ovu funkciju odmah pri ucitavanju stranice a ne pri kliku.
pozdrav
zelja
Sorry Dok...
Baš ne kužim :)
Može li cijeli postupak malo opširnije?
Puno Hvala!
evo koda stranice:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<br /><br />
<html><br />
<head><br />
<title>Unbenannt</title><br />
<script language="JavaScript"><br />
function dodaj()<br />
{<br />
window.external.AddFavorite('http://www.bhwebmasters.net/', 'BHWebmasters.Net online pomoc za sve WebMasters i one koji to zele biti');<br />
}<br />
</script><br />
</head><br />
<br /><br />
<body onload="dodaj()"><br />
</body>
</html>
vazno je da ti ono window.external ... bude sve u jednom redku, ovdje nije stalo..
nadam se da je sada jasnije?
pozdrav
Zelja
Hvala Dok! Radi savršeno :)
A sad me nemoj poslat u ...
Dali postoji način da se u to ukomponira i klik na OK ...
Tj, da surfer uopće nezna ili netreba kliknut na ništa a da mu je dodan sajt u Favorite?
Ono, on dođe posjeti stranicu, ode, ništa se ne vidi ali mu ostane sajt u Fav...
Znam da se to može, ali pojma nemam gdje sam to vidio.
Sorry kaj gnjavim.
Punooo Hvala!
Originally posted by ePips
Ja to ne bih koristila da sam na tvom mjestu. Ljudi nisu glupi, skuzit ce te i zainatit ti se.
Jedina gora stvar koju mozes napraviti od toga je automatsko stavljanje sajta kao Home bez potvrde.
postoji, nemoj je upotrebljavati !
Da znam da nije baš preporučljivo no ima nekih iznimaka gdje bi to baš bilo to ...
kruhek - jel imaš ? :D
Ko zna za sto to njemu treba mozda ima stranicu sa brojem posjetitelja manjim od 10 pa ih hoce zadrzati :-) uostalom zar nije forum za pomoc pa pomozite mu ljudi ja bi da znam!!!
Originally posted by dodo
Ko zna za sto to njemu treba mozda ima stranicu sa brojem posjetitelja manjim od 10 pa ih hoce zadrzati :-) uostalom zar nije forum za pomoc pa pomozite mu ljudi ja bi da znam!!!
Ni to nije dovoljno dobar razlog da koristi takvu skriptu. I ovaj site je imao par posjetitelja dnevno, pa je narasao i raste svaki dan, bez takve skripte. Neke stvari se jednostavno ne smiju uciti :-)
E da, ja ne znam gdje je ta skripta, ali se sigurno moze naci na netu.
Ma nemoj mi reci da se moze naci na netu????????????????????????????????? sad si mi sve rekla
Originally posted by dodo
Ma nemoj mi reci da se moze naci na netu????????????????????????????????? sad si mi sve rekla
Ako je google.com dobar za mene, dobar je i za tebe.
Da znam da nije baš preporučljivo no ima nekih iznimaka gdje bi to baš bilo to ...
kruhek - jel imaš ? :D
nemam takvu scriptu i mislim da nije ni moguće izvesti upis u favorites bez potvrde na onaj OK button
mozda sa necim poput sendKeys() al sumljam ...
e pa moguće je jer sam znao mali milion puta surfati po erotskim
stranicama, a poslje kad sam slučajno zavirio u favorites nagledao sam se svakvog smeća.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.