PDA

View Full Version : Glupi film "Antitrust"

visnja
04-03-2002, 22:00
Jel ko gledao to? What a bunch of baloney. Sva sreca da ga nisam platila nego ga pogledala na DivX-u ;-)

Mislim, kad ce napraviti posteni triler film u kojem tehnologija nece biti svedena na blinkajuce ALERT! ALERT! ALERT! poruke koje zauzimaju pola ekrana?

I koju foru su tamo htjeli isfurati, kao, sve na foru Billa Gatesa i sporom s Department of Justice, samo sto je ovaj tip u filmu brutalni i beskrupulozni ubojica.

E i trebate vidjeti na koju foru Bill Gates-alike domogavao koda :-)))

hehehe Mislim stvaaarno...

Doduse, nijedan kompjuterski film nije toliko debilan kao Hackeri s Angelinom Jolie. To mora biti teski promasaj od filma da nadmasi kolicinu gluposti koju sam srela u Hackerima.

Kongi
04-03-2002, 23:59
da, ti hackeri su katastrofa.

Ali znam jednog dečka koji je inspiriran tim filmom otišao na Astalavistu, skinuo 10 progija i posto je hacker.

echo
05-03-2002, 14:26
Pogledao sam ga i ja na DivX-u.

Hm .. izgleda da je danas tema hakera postala prava komercijala u Hollywood-u.

A sta mislite .. da bi filmovi o hakerima bili zanimljivi da za compom u mracnoj sobici sjedi tip, pored njega puna pepeljara opusaka, 2l cole i litra kave .. i tipka .. tipka ...

Kako da ne .. ovako malo ljudi lete .. rade takeover satelita i slicna sranja ..

Slazem se sa Visnjinom tvrdnjom

visnja
05-03-2002, 15:18
Originally posted by echo
A sta mislite .. da bi filmovi o hakerima bili zanimljivi da za compom u mracnoj sobici sjedi tip, pored njega puna pepeljara opusaka, 2l cole i litra kave .. i tipka .. tipka ...

Pa bi, da. Pogledaj *jedini* dobar film o racunalima (koji i nije o racunalima, nego o ljudima) "Pirates of Silicon Valley". Tamo nije bilo satellite hijackinga niti globalnih zavjera. Pa je ipak bio zanimljiv. Doduse, to je sasvim drugi zanr, ali radije bih neku uvjerljivu dramu nego bijedni triler za kojeg bi i James Bond rekao "p---lease!"

echo
05-03-2002, 15:21
Pa slusaj ..

bi odgovarali bi .. ali samo uglavnom manjini koja bi cijenila vrijedno prenesenu stvarnost na film, dok bi ostaloj vecini (ili ti ga neukoj masi zeljnoj akcije) bilo dosadno ...

visnja
05-03-2002, 15:30
Bas zato su svi gledali "Net" s Bullockicom i Antitrust i debilne Hackere, a nitko nije gledao Pirate.

visnja
05-03-2002, 15:31
Originally posted by Kongi

Ali znam jednog dečka koji je inspiriran tim filmom otišao na Astalavistu, skinuo 10 progija i posto je hacker.

Ah, svijet je puno s tim profitirao.

OK, zavisi kakav "hacker" je postao.