View Full Version : zašto ne radi ?!?
Zašto mi ne želi radi ovaj kod, koji se nalazi u attachmentu
cyberphere
22-02-2002, 18:19
:D Ha! Spyderu još nisi uspio to složiti. Pa ja sam ti rekao da ti je sve dobro!!!!!!!!!!!
ako si gledao malo po ovome forumu, vec sam za nekoga slozio totalno isti primjer koji radi.. ako neznas kako ovo upotrijebiti, onda stvarno neznam sto bih ti rekao.. uostalom ti si neki progi iz nekog web studija ako se nevaram.. ili tako nesto :rolleyes:
Originally posted by cyberphere
:D Ha! Spyderu još nisi uspio to složiti. Pa ja sam ti rekao da ti je sve dobro!!!!!!!!!!!
Da Čiko, ali meni na serveru ne radi ..... Ak si tak pametan, neznam zakaj ne kažeš zašto ne radi.
Jake, ja mislim da u attachmentu sve dobro pise, ali se skripta ne zeli izvrsavati iako server podrzava ASP skriptiranje
Ej Ciko daj mi reci kaj je s projektom c++, daj dodji veceras na IRC, pa da se dogovorimo, evo kako da podesis mIRC program.
Skines ga s neta ili instaliras ako ga imas. Onda upisuj sljedece:
port je 6667 , adresa je irc.carnet.hr i kanal je #Croatia, ak imas problema nazovi me doma, broj znas.
daj mi url tocno gdje si postavio scriptu pa da vidim u cemu je problem
Evo ga spyder-online.averi.hr ,ak ces trebati pristup serveru dati cu ti ga
interesantno, ali na toj adrsi nema nis.. pa tako da neznam niti sto da pogledam :o)...
kako se zove asp scripta u kojoj si isprobavao primjer..
E ovako ... glavna stranica zove se index.asp i u nju sam unio kod koji se nalazi u attachmentu, a inc datoteke sam napravio i stavio na server (točnije stavio sam index.inc)
znači adresa bi bila spyder-online.averi.hr/index.asp i po onome što piše u skripti kada se upiše spyder-online.averi.hr/index.asp?ID=pocetna, on bi trebao otvarati stranicu index.inc
A zašto on to ne radi pojima nemam, te očekujem Vašu pomoć !!!
hm nemogu ti pomoci jer jednostavno primjer koji si naveo je ok, a stranica ti neradi.. uostalom zaboravio si navesti
** case else **
sto znaci ukoliko se upise recimo index.asp?id=bilo_sto
prebacit ce te na zadanu stranicu koja je navedena u case elese dijelu.. inace, dali si uopce dodao <% asp tagove.. ? dali ti uopce radi taj acc na averiu ?
cyberphere
22-02-2002, 23:16
Ja sam spyderu dao taj kod koji meni savršeno radi a njemu ne. Ne znam u ćemu je trik. :rolleyes:
i ja sam imao stranicu na averiju, nisu mi radile neke asp skripte, od njih sam dobio odgovor da su neke asp komponente onesposobljene na njihovom serveru, zbog toga ti je najbolje da se prvo njima obratis, iako se nemoras nadati brzom odgovoru, treba im nekad i po 2 tjedna da odgovore
mislim da sam ti ovime pomogao, a ako nisam, onda sorry sto si izgubio vrijeme cijajuci ovaj post
Ma riješio sam ja problem već odavno, scripta je bila potpuno dobro napisana, ali problem je bio u mom OS-u, te nakon što sam ga reinstalirao i uplodao scriptu ona je radila.
I dalje mi nije jasno u čemu je bio problem, but who cares, glavno da radi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.