PDA

View Full Version : koliko love traziti?

targetICQ
07-06-2003, 17:30
Ovak, trebao bi napravit neke poštene stranice svog doma (gdje živim tijekom školske godine). Dosadašnje stranice su na tin.skole.hinet.hr (http://tin.skole.hinet.hr/) ... p.s. da se ne bi slučajno zabunili i mislili da sam ih ja napravio :)
Znači, zanima me koliko da tražim love za obične stranice (dobro, ne baš skroz obične, tj. šk. primjer :D) učeničkog doma (koje bi se updateale najmanje 3-4x godišnje)?

targetICQ
07-06-2003, 20:03
Dajte ljudi, poprilično mi je HITNO... Al molim one koji imaju neka iskustva s takvim stvarima... thnx

bananko
07-06-2003, 22:01
daj si malo truda i napravi postene stranice (ono, puno nebitnih detalja naseri) i trazi pol godine besplatnog stanovanja u domu ili pak cijelu godinu, ili bar jelo da neplacas ili nesto tako jer ces tesko od tih cjepidlaka izvuci neke dobre pare - gotovinu. :cugi:

Josip
07-06-2003, 22:55
dobro ti je reko bananko... najbolje bi ti bilo da ti daju fino besplatni boravak na određeno vrijeme...

al ako već nije moguće ili ako trebaš keš, za kvalitetne, bogate i lijepe stranice tražiš barem somića.

Medo
07-06-2003, 23:02
Ako su kvalitetne,ljepe,bogate i uredne vrjede više
od somića!

targetICQ
08-06-2003, 00:31
Znači soma kunića... ok.

p.s. mislim da ću dobit keš :D

futuro
08-06-2003, 02:13
Cijena (uglavnom) ovisi o:
- broju podstranica
- da li sadržaj ima mogućnost dinamičke izmjene
- dodatnim elementima (flash...)
- da li je u nju uračunat i hosting

Tome još dodaj kvalitetu izgleda i izvedbe stranice... (objektivno)
Mislim da cijena ovakvih stranica (bez hostinga) ne bi smjela biti ispod 1400 kuna.

niks@
08-06-2003, 11:15
Originally posted by futuro
Cijena (uglavnom) ovisi o:
- broju podstranica
- da li sadržaj ima mogućnost dinamičke izmjene
- dodatnim elementima (flash...)
- da li je u nju uračunat i hosting

Tome još dodaj kvalitetu izgleda i izvedbe stranice... (objektivno)
Mislim da cijena ovakvih stranica (bez hostinga) ne bi smjela biti ispod 1400 kuna.

sa hostingom 2000 kn. Uzmes im prostor i sredis sve profesionalno. Neka 800 daju serveru, a ostalo neka prebijaju sa tobom.