View Full Version : www.xxx.xx.tt
Slayazz (http://www.xxx.xx.tt) provjeri!
eto, nakon brzog pregleda naslovne stranice (nisam klikao na linkove), osobno, svidja mi se site, ali imam par zamjerki:
zasto su linkovi na engleskom, ako je sadrzaj na hrv. jeziku?
na gornje linkove bi bilo dobro stavit neki efekt kod prelaska misa promjena boje ili podcrtavanje)...
presvjetla ti je boja "shoutbox" djela (scrollbar), nekako mi se ne uklapa.
sredisnja vertikalna linija dolje mi nema smisla - odnosno, bilo bi mozda bolje da je uza, obzirom da nema niceg na njoj (ovako samo nepotrebno zauzima mjesto).
zasto ne koristis hrv. znakove? ako ih ne zelis koristiti, po meni bi bilo bolje da ih ignoriras (kao ja u ovom postu) nego da pises rijeci poput: "dochi na pochetku"; "napishite neshto"...
inace je ok, boje i sve ostalo
ee, pa ne mogu efekt dodati jer su mi ti linkovi u layeru, a ovako mi se vishe svidja pisati.
cybermaster
06-06-2003, 20:10
Dosta dobro,nema nekih vecih zamjerki..:doki:
Ovako...
dizajn je ok ali...
-mislim da ona praznina između menija i novosti
stranice nije potrebna
-trebao bi centrirati stranicu, postavi je na sredinu
-vidim da stranica na rezoluciji 800 x 600 ne stane u
"okvir" već se pojavljuje scroll
-trebaš popuniti praznine
Ali stranica je ok!
zweistein
06-06-2003, 21:14
Dizajn je OK, dapace, odlican je, ali nikako na prvoj stranici ne mogu skuziti o cemu se tu radi... Jel to neki dizajnerski portal, neki osobni site ili nesto trece? Ili napisite odmah na pocetku ili nekako ukomponirajte u header.
Ona ogromna praznina mi je totalna enigma (smanjite to malo, praznina moze biti, ali smanjite jer ovako strsi).
Pozdrav.
Sophos InterCheck mi se pobunio prilikom učitavanja.
nije to virus...norton nis ne prepoznaje...
E damien slayazz je super...
Dobar dizajn, sviđa mi se!! U onu prazninu probaj ubacit nešto da ne bude ovak' prazno... vidim da to i namjeravaš, pa...
hvala na pohvalama, al ne znam shta da stavim u prazninu, ostavljajte prijedloge..
Vidi, vidi... Meni sophos kaže istu stvar kao i
kod nidzhe. Daj mi reci šta je to ako nije virus?
Sve je već rečeno. Na desno previše praznine, trebao bi centrirati stranicu. Jedino još da nekako malo više izraziš header?
Inače, i moj f-prot se nešto buni...
ne koozhim meni nishta ne pokazuje, a iam norton, bash sam ga prije pet minuta apdejtao.
Probaj instalirati Sophos.
P.S. piše se update, a ne apdejt
parni valjak
07-06-2003, 20:03
zarazio sam kernell.dll sa Redlofom.A
Preporucam moderatoru da brise ovaj thread!
Koka, ode ti recenzija u kantu za smeće. A URL sam skinuo. Mislim, gdje ti je pamet i obzir kad trpaš zaražene fajlove. Ako je slučajno, onda ipak moraš puuuuuuuno stvari naučiti. Ako je namjerno, onda je prvoklasan bezobrazluk. Thread closed.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.