View Full Version : Afera Visual Masters - plagijat
Nakon optužbe za plagijat(moje), odmah mjenjaju dizajn.
Ustvari isti dan ga mjenjaju.
A sada evo novog dizajna i nove optužbe(nije moja) za plagijat.
-----------------------------------------------------------------------------------
QUOTE]Originally posted by ::thebos::
Sad znam od kud mi je poznat design. Prije mjesec dana tražio sam mp3 pjesme na nekim ruskim stranicama i vidio potpuno isti design samo na ruskom, ista podloga, meni itd. Kakvi ste vi VISUAL MASTERI koji ne znate napraviti svoj vlastiti design nego ih kradete. PLAGIJAT :mad: [/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------------------
Ako ste već vični krađi tuđeg rada, bar kradite nešto kvalitetno.
I jedva očkujem novi dizajn od "Visual Mastersa".
Jupi
Eh neću ti pružiti to zadovoljstvo, jer se cijeli VisualMasters Team složio s tim da će dizaj ostati ovakav kakav je.
Prije negoli optužiš nekoga moraš imati dokaze, zar ne ... Niste imali dokaze da je VisualMasters plagijat ni prvi puta, a nemate ni ovaj puta.
Basko i kompanija, vi ste hrpa zlobnika, koji iz neznam kojeg razloga pljuju po nama.
Zašto sam osobno mjenjao dizajn ???
Jer ima puno budala koje odmah tako misle kao ti tj. naivni su i povjeruju u bilo što. A znate kako Vas ljudi gledaj kada Vas zovu plagijator.
Šteta samo što nismo pravna tvrtka jer bih već odavno tog idiota tužio. Ajde probaj Vipdati ili Iskonu ili bilo kojoj uglednijoj tvrtki izjaviti da je plagijat bez argumenata, pa bi vidio što bi se desilo. Ili bi se oglušili ili bi na****.
Pošto pokušavamo biti profesionalni, VisualMasters više neću uopće uključivati u ovaj forum, jer na ovakav način mi ne treba Vaše mišljenje.
Baško ako živiš blizu Zagreba ili još bolje u Zagrebu, rado bih se našao s tobom na kavi, pa bi malo "porazgovarali". ;-)
Originally posted by spyder
Šteta samo što nismo pravna tvrtka jer bih već odavno tog idiota tužio. Ajde probaj Vipdati ili Iskonu ili bilo kojoj uglednijoj tvrtki izjaviti da je plagijat bez argumenata, pa bi vidio što bi se desilo. Ili bi se oglušili ili bi na****.
Heheh ja cu se malo nasaliti, pa spomenuti da takvim velikim ribama nista ne moze ni kad podneses dokaze. Sjetite se samo vidi.hr / terra.es slucaja. Popalili terri dizajn, i nikome nista. Samo se par nas na usenetu malo snebivalo, i to je to (naravno, od tada nitko vise Vidi ne uzima za ozbiljno).
marko.radelic
18-02-2002, 12:46
Originally posted by basko
Nakon optužbe za plagijat(moje), odmah mjenjaju dizajn.
Ustvari isti dan ga mjenjaju.
A sada evo novog dizajna i nove optužbe(nije moja) za plagijat.
QUOTE]Originally posted by ::thebos::
Sad znam od kud mi je poznat design. Prije mjesec dana tražio sam mp3 pjesme na nekim ruskim stranicama i vidio potpuno isti design samo na ruskom, ista podloga, meni itd. Kakvi ste vi VISUAL MASTERI koji ne znate napraviti svoj vlastiti design nego ih kradete. PLAGIJAT :mad:
[/QUOTE]
Jake su vam optuzbe za plagijat nema sta. Dokaza i primjera na bacanje.
Svaka cast...
josip.maslac
28-02-2002, 21:56
Originally posted by spyder
Eh neću ti pružiti to zadovoljstvo, jer se cijeli VisualMasters Team složio s tim da će dizaj ostati ovakav kakav je.
Prije negoli optužiš nekoga moraš imati dokaze, zar ne ... Niste imali dokaze da je VisualMasters plagijat ni prvi puta, a nemate ni ovaj puta.
hmm, ne kazem da ste plagijat(da me ne bi tuzili :) ) ali vam naslovna stranica ipak je slicna stranicama na http://www.netmedia.hr - posebice sto sam vam slike iste kao na njihovim stranicama, a i background...
...nego nesto je drugo meni interesantno na vasim stranicama:
Jednostavnije zadatke rješavamo pomoću Javascripta i HTML-a,
a da bismo vaše siteove uljepšali koristimo i DHTML tehnologiju,
te neizbježni CSS.
Dobro iako ovo vasim potencijalnim klijentima ne znaci nista, meni pokazuje da niste neki bas neki strucnjaci - trebali ste napisati ili da samo poznajete DHTML (jer se pod tim misli svo ono troje zajedno) ili samo ono troje. Jer ovako mi se cini da ste samo htjeli napisati da kao poznajete puno tehnologija, a meni je to samo ispalo smjesno(prepravite to ! ). A i ono 'Odabir boja i fontova' (pod web dizajnom) - cemu to ?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.