View Full Version : Banner rotator
Dali neko zna za banner rotator koji prati statistiku ali da ne koristi mysql baze posto ih neznam instalirati ili da mi je neko instalira umjesto mene . Rotator mora biti u PHP - u
Pomoc smitrovic@belportal.com
Baš nisam PHP sturčnjak, ali mislim da ti svaka malo kompliciranija PHP skripta koristi baš MySQL bazu.
Samo se ti smij . Nisam neki strucnjak tj nikakvi strucnjak sto se tice interneta ali neznam povezati i napraviti bazu . Pa ako mozes pomozi , ako ne mozes suti .
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Ad_Management/
pogledaj na ovom linku
Ej dečko, prebaci se ti na ASP, on ti koristi Access baze podataka i osobno puno mi je lakše s njim raditi, ma makar je PHP odličan možda čak i bolji.
Pogledaj na HotScriptsu pod ASP >> Scripts and Programs >> Ad managment
Naći ćeš nešto za sebe ...
P.S.
Ak' ti host ne podržava ASP ... e jebiga onda !!! :D
Ako treba, ja ti mogu sloziti banner rotator u asp-u.. to je nekih 20 min posla..
btw spyder, rekao si da se ono bavis web designom.. e pa ja vec zavrsavam moj projekt oko domaceg servisa za knjigu gostiju, slozio sam kompletan dizajn, ali nisam zadovoljan sa logo-m.. daklem, javim ti se na mail u vezi toga.
Samo mi posalji neke upute ili da radim sam sta hocu
Ok nema frke, to ću napraviti besplatno, slobodno mi se javi.
Ali molim te reci mi kaj želiš a ne ko' Kongi da mi kažeš da radim nešto neodređeno. Pošalji mi opis kako bi to trebalo izgledati, a ja ću se pobrinuti za ostalo.
sm, danas cu ti poslati mail sa uputama..
spyder,
pa logicno bi bilo da ti prvo pokazem izgled samog sitea, zar ne ? :)
Inace, imas li ICQ ?
Daj mi molim te daj tvoj uin ako imas, ili mozda imas jabber ?
Jer ovakvo dopisivanje preko foruma je uzasno, a komunikacija preko maila je uzasno spora..
Cujemo se
P.S.
moj icq uin ti se nalazi u mom sig-u...
ICQ ?!? To smeće ... To sranje nikad neće doći na moj stroj ....
Možemo se naći na IRC-u, kanal #Croatia, ja sam pod nadimkom spyder.
Ako želiš možemo se naći večeras u 22:00 h. Pošalji post ako ćeš moći na IRC.
necu ulaziti u to dali je icq smece ili ne.. postoji jabber pa uzivaj :D
ja sam ti vise online nego offline, tako da mozemo se naci kad kod zelis na ircu :)..
jedino mi nisi rekao koji server.. jer ima vise hr servera recimo, a imas i dalnet.. pa ovaj na kojem serveru se pojavljujes ?
uostalom, evo regao sam kanal #webmajstori
na
irc.carnet.hr.. i tamo cu ostati dosta vremena, tako da mozes i sada na vratiti :)
server je irc.carnet.hr i ja ću moći u 22:00 h večeras
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.