PDA

View Full Version : Banner rotator

sm
15-02-2002, 20:41
Dali neko zna za banner rotator koji prati statistiku ali da ne koristi mysql baze posto ih neznam instalirati ili da mi je neko instalira umjesto mene . Rotator mora biti u PHP - u

Pomoc smitrovic@belportal.com

spyder
15-02-2002, 21:32
Baš nisam PHP sturčnjak, ali mislim da ti svaka malo kompliciranija PHP skripta koristi baš MySQL bazu.

sm
15-02-2002, 21:41
Samo se ti smij . Nisam neki strucnjak tj nikakvi strucnjak sto se tice interneta ali neznam povezati i napraviti bazu . Pa ako mozes pomozi , ako ne mozes suti .

Zeljko
15-02-2002, 21:43
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Ad_Management/

pogledaj na ovom linku

spyder
16-02-2002, 00:00
Ej dečko, prebaci se ti na ASP, on ti koristi Access baze podataka i osobno puno mi je lakše s njim raditi, ma makar je PHP odličan možda čak i bolji.

Pogledaj na HotScriptsu pod ASP >> Scripts and Programs >> Ad managment

Naći ćeš nešto za sebe ...

P.S.
Ak' ti host ne podržava ASP ... e jebiga onda !!! :D

Zeljko
16-02-2002, 01:50
Ako treba, ja ti mogu sloziti banner rotator u asp-u.. to je nekih 20 min posla..

btw spyder, rekao si da se ono bavis web designom.. e pa ja vec zavrsavam moj projekt oko domaceg servisa za knjigu gostiju, slozio sam kompletan dizajn, ali nisam zadovoljan sa logo-m.. daklem, javim ti se na mail u vezi toga.

sm
16-02-2002, 10:11
Samo mi posalji neke upute ili da radim sam sta hocu

spyder
16-02-2002, 16:32
Ok nema frke, to ću napraviti besplatno, slobodno mi se javi.

Ali molim te reci mi kaj želiš a ne ko' Kongi da mi kažeš da radim nešto neodređeno. Pošalji mi opis kako bi to trebalo izgledati, a ja ću se pobrinuti za ostalo.

Zeljko
16-02-2002, 19:23
sm, danas cu ti poslati mail sa uputama..

spyder,
pa logicno bi bilo da ti prvo pokazem izgled samog sitea, zar ne ? :)

Inace, imas li ICQ ?
Daj mi molim te daj tvoj uin ako imas, ili mozda imas jabber ?

Jer ovakvo dopisivanje preko foruma je uzasno, a komunikacija preko maila je uzasno spora..

Cujemo se

P.S.
moj icq uin ti se nalazi u mom sig-u...

spyder
16-02-2002, 19:43
ICQ ?!? To smeće ... To sranje nikad neće doći na moj stroj ....

Možemo se naći na IRC-u, kanal #Croatia, ja sam pod nadimkom spyder.

Ako želiš možemo se naći večeras u 22:00 h. Pošalji post ako ćeš moći na IRC.

Zeljko
16-02-2002, 19:52
necu ulaziti u to dali je icq smece ili ne.. postoji jabber pa uzivaj :D

ja sam ti vise online nego offline, tako da mozemo se naci kad kod zelis na ircu :)..

jedino mi nisi rekao koji server.. jer ima vise hr servera recimo, a imas i dalnet.. pa ovaj na kojem serveru se pojavljujes ?

uostalom, evo regao sam kanal #webmajstori
na
irc.carnet.hr.. i tamo cu ostati dosta vremena, tako da mozes i sada na vratiti :)

spyder
16-02-2002, 20:12
server je irc.carnet.hr i ja ću moći u 22:00 h večeras