View Full Version : Ako postoji....
Ovako..ja na poslu koristim kompjutere...:smije: ...nakon te pametne riječi evo problema...nisam Administrator niti imam pristup(lozinku)...znam za programe koji to sređuju:krele: ali to ne bih koristio.
Zanima me da li postoji neki program koji se ne instalira nego se koristi kao zasebna aplikacija bez instalacije...uh ja neznam niti jedan i sumnjam da postoji ali moram pitati...:krele:
Naime u Wordu mi se ne radi...jer je užasan u kodu...a za notpad nemam baš znanja(da sve radim na ruke)...:rolleyes: :cool:
Ops..našao sam...ali je užasno loše...:D ...ma nema veze..ovako ču...napravit ču u DW ili FP-u pa ču sa posla editirati u Notepadu...i mijenjati sadržaj po volji...toliko ipak znam o HTML-u...:cugi:
Probaj HomeSite 1.2 Free (http://www.webattack.com/get/homesitefree.shtml) - malo je star, ali i dalje je priliccno dobar! (svakako bolji od Notepada :rolleyes: )
Dečki..riješio sam sve moje probleme..haha...
Ovako....samo sam copy/burnonCD :D iz instalacijskog foldera....pa onda paste/fromCD torootofHDD :D i šljaka 98% programa.
Ponavljam da sa TEEEŠKI User bez ikakvih ovlasti na kompu...osim recimo rezolucije:cool: ..te nemogu apslutno ništa instalirati.Makar znanjem SAKATIM I RASTURAM moje Admine...
Ovako evo lista programa koja radi: Dreamweaver-i..do MX-a(on NE)..NAMO web editor,PhotoImpact( 7 i 8 ), MGI PhotoSuite,Front Page(express i 97, ostali NE), Ulead 3D....ponavljam svi rade sa copy instalacijskog folder na CD i prebacivanjem na HDD.Neki u root a neki bilo gdje.
Ne rade Corel, FP 2000 i XP, DW MX.
Od igrica radi SVE!!! Ama baš sve.
Probano:MAx Payne,RTCW,SoF1,SoF2,MoH,MoH:AA, Commandos 1i 2, Nolf samo uz wob.dll iz System....
Ukratko...sve sam riješio i to svojom čukom...nije baš ad je neki JAAAAKI problem i riješenje ali radi a to je glavno...pnekad su najjednostavnija rješenja najbolja.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.