PDA

View Full Version : problem sa flashom i asp skriptom

Oksimoron
01-05-2003, 20:10
Imam jedan problem, ali ne znam u koju od kategorija na ovom forumu da je postavim pa ću probati ovdje.
Imam formular unutar flasha (*.swf) koji bi trebao slati podatke putem standardne asp skripte na moj mail. I sve radi u redu kad je flash u standalone playeru na mom lokalnom disku, ali kad ga postavim unutar html stranice na server, ne funkcionira. Zna li itko u čemu bi mogao biti problem. (Server je windows 2000, a swf i asp skripta su na istom serveru).
Hvala!

kezo
02-05-2003, 00:04
provjeri da li je na serveru isti mail objekt koji koristiš u skripti

Oksimoron
02-05-2003, 19:37
Ma skripta je u redu, ona radi izvrsno preko html formulara, a čak i preko flasha kada nije na serveru. Osim toga tu sam skriptu dobio od providera već postavljenu u cgi-bin direktorij, tako da sigurno nije problem u mail objektu i skripti, problem je negdje u flashu (ali nikako da otkrijem gdje!!!!)
Hvala na odgovoru, možda netko ima još kakvu ideju

zorin
03-05-2003, 20:15
probaj traceat koje varijable idu van i u kojem obliku ... i u asp-u napravi da ti posalje neku varijablu kad izvrsi upit jeli uopce primio kakve podatke ... najbolje sa true i false !!!

Oksimoron
03-05-2003, 21:45
Sram me je reći, ali nemam baš iskustva s asp-om (i sličnim skriptama), molim te objasni mi kako da provjerim koje varijable skripta dobiva.
Hvala na odgovoru