View Full Version : MAGNETIC v2.0 beta
Eto druga verzija na adresi : www.magnetic.com.hr (http://www.magnetic.com.hr) uz malo više boje, zvuka i inih nepotrebnih stvari ...ali eto... nek se nadje. Utrošeno 3 noći, da li je uzaludno prosudite sami. Lijep pozdrav svima na žici, ma gdje bili.:p
ciril_stipsa
11-02-2002, 13:59
Napokon jedna stranica koja mi se u potpunosti svidja. Novi splash je puno bolji, flash kvalitetnije uradjen od starog. Pomak na bolje u svakom slucaju. ME likes it a lot :)
Ja bih vise paznje posvetila muzici. Stavila bih recimo manje gimmicksa po stranici koji mozda usporavaju citanje (kao sto je ono, moras priznati - iritirajuce "Press" sto mice prozore po stranici) i dodijelila to muzici, da budu clipovi malo duzi, da se stvarno moze cuti sto to jedna, meni anonimna dance skupina, ima za odsvirati. Drugim rijecima, sto je bitnije: da se prozori mogu vuc po sajtu ili da se cuje duzi odlomak pjesama?
Isto tako, background promjena je po meni takodjer nepotrebna. To drugo da se radi o sajtu na kojem ljudi provode jaaako puno vremena, tipa portali sa sadrzajem i tako, no ovdje ce doci s eksplicitnim ciljem: cuti i skinuti glazbu, upoznati bend, DJ-i ce doci po svoj primjerak CD-a i tako, tko ce trosit vrijeme na pozadinu :-)
I da, meni je sva elektronska glazba mrska, no ovo mi se cini puno bolje od neke Colonije, i svega toga, pa moram reci da si ih dobro prezentirao i da ce sigurno zbog svog web sajta imati uspjeha. Samo tako naprijed! (not bad for a truck driver :-))))
hrmodeler
12-02-2002, 12:57
Vrlo dobro!
Pozdrav iz OS!
Zeljko
Neki mi se žale da ima sistemski font izgleda fuj ...naime radi se o običnom arialu CE u malom pointu ... ne kužim ...
sviđa mi se site, samo me jedna stvar dosta dekoncentrilara.
Oni titrajući tekstovi u "tekstualnim kutijama" (ono gdje vršiš drag). Možda da im je manja frekvencija ili nešto. Ovako baš bode oči.
Inače, sve 5
da eto minutice prije nego pogledah Kongijev reply ...dobijem na mail od MAGNETICA da im baš isti taj press bode oči ...hehehe bit će sređeno ..eh da ...bit će gore jedno 20 ak slika novih za vikend ...
Svida mi se, izgleda jako profesionalno i to tako da odmah nas amatere dotuce.Kako si uspio, s obzirom da imas i sound ,da se tako brzo ucita?
Samo naprijed...
Parsiranjem na više filmova ...
recimo okvir (kostur sajta) je jedan .swf, pozadina je svaki zaseban swf, svaki sound track je poseban swf isto, tako i svaki info modul.Medjusobno se pozivaju naredbom LoadMovie ... po sistemu levela (0,1,2) i to ti je to . ako imaš kakva pitanja javi se na e majl ... rado ću ti pomoći ... mah mah
Nesto u stilu vise scena unutar jednog filma.Mislim da sam te shvatila.Zahvaljujem na ponudi za pomoc, nemoj se ljutiti ako te zagnjavim koji put;-)...
Evo rješenja : ne radi se o više scena unutar jednoga .swf-a jer je nemoguće zaustaviti loadanje cijelog filma makar on imao 57 scena ... no ako se radi sa više potpuno odvojenih .swf-ova onda je to to. Međusobno se oni pozivaju akcijom LoadMovie ....bitno je posložiti njihov međusobni odnos po LEVELIMA ... od 0 pa nadalje.
Napisat ću jedan tutorial vezan baš uz ovu problematiku...tako da posjetite webmajstore ... bit će gore uskoro
u jednoj stranoj flash knjizi (naprednoj, što ja nisam u nikojem slučaju - nisam nniti početnik) jednu dosta zanimljivu shemu.
naime dotični autor koji je navodno dosta cijenjen u flash svijetu je predložio način funkcioniranja flash stranice tako da se cijeli site loada od prve tako da je većina site zapravo izvan granica prozora i da se onda, kako sufrer ide kroz site, cijela naimacija shifta za visinu prozora gore-dole lijevo desno.
Ne mogu točno objasniti cijelu shemu jer flash nije moja igra i više nemam knjigu (dao sam ju starom), ali milsim da negdje imam cd sa primjerom, pa cu ga potražiti i posti link ak nekog zanima
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.