PDA

View Full Version : novi program za vrhunsku izradu sitova

ibertic
26-04-2003, 23:20
ovo je moj homework i zanima kaj ljudi misle o njemu, molim primjedbe(pohvale);))) i ostalo na moju e'adresu.. a moj uradak mozete pogledati i skinuti na isto tako MOJOJ stranici;)) uzivajte
www.ibertic.hinet.hr.\web-maker

Link izbrisan jer ne odgovara onom u tekstu. Da si odmah stavio post u reklame, preživio bi. Ovako ide u kantu za smeće, a thread je zaključan. :nono:
To više nemoj raditi jer u pričuvi imamo i strože kazne.
Moderator.

SupaDucta
27-04-2003, 01:06
A kamo vodi taj link?

Stari, to ti se tak ne radi, samo se blamiraš okolo....

ram
27-04-2003, 01:18
Aj paz' vamo:
Prije nego što si stavio stranicu na recenziju ne bi te ubilo da si pročitao pravila ovog podforuma. Jer da jesi, znao bi da moraš upisati url u naziv threada, a i da ćeš definitivno dobiti komentare. I to ne na email nego ovdje. Tome forum i služi, da ljudi raspravljaju. Ovo tvoje bi ostala čista reklama da nitko ne odgovara i da ti svi pišu na email (moš' mislit). Novi si, ali svejedno ubuduće pazi.

SupaDucta
27-04-2003, 01:25
Zamisli samo kako bi bilo da to svi tak rade... :kalashnik

A ti odlučiš provesti malo vremena kojeg inače imaš nedovoljno i malo pogledati nečiji site da mu daš kakav savjet i eventualno pomogneš...

JIZZMOPPER (američki street slang); osoba koja čisti kabine poslije peepshow-a, a person who MOPS JIZZ OFF THE WALLS :zub: