View Full Version : isplaćivanje
Pozdrav
Neznam dal sam možda fulao forum, ako jesam neka moderatori prijemjeste u neki prikladniji.
Naime radim na jednom programu koji će biti free, ali će biti reklama, a da ih se rješite trebate kupiti program. Sad mene zanima na koji način potencijalni kupci mogu meni platiti. Imam otvoren tekući račun u Zagrebačkoj banci.
Unaprijed zahvaljujem !!!
pa, moze i postom, ali to je sve nelegalno. zapravo ti ne izdajes racun, znaci.........................
Neznam jesam li zaboravio reći da to dakako mora biti legalno :). A da taj kupac jednostavno uplati na moj tekući račun ?
Originally posted by spyder
Neznam jesam li zaboravio reći da to dakako mora biti legalno :). A da taj kupac jednostavno uplati na moj tekući račun ? pa to nikak nije legalno :-)
moras otvorit ziro-racun, a za ziro-racun imat firmu ili obrt.. uglavnom, nije nimalo jednostavno, bolje receno: "gotovo neizvedivo". jesi student ?
Originally posted by tin
pa to nikak nije legalno :-)
moras otvorit ziro-racun, a za ziro-racun imat firmu ili obrt.. uglavnom, nije nimalo jednostavno, bolje receno: "gotovo neizvedivo". jesi student ?
niš ne kužim... imam dva žiro računa, a nemam obrt... Čini mi se da ti svatko smije platit na tvoj žiro račun koji otvoriš besplatno, a sad je pitanje koliko mu se to isplati. Firma bi recimo volila čisto pravdati svoje troškove.
Originally posted by tin
pa to nikak nije legalno :-)
Netočno. Imam privatni žiro-račun na koji ponekad nešto kapne. Na početku godine firma mi da potvrdu o plaćenom porezu, to pridodam poreznoj prijavi i to je to. Samo trebaš sklopiti ugovor o autorskom djelu (manji je porez nego na običan ugovor o djelu).
To bi sve mogao da odradis sa stormpay http://www.stormpay.com/
Moderator maknuo affiliate ID.
Originally posted by Ultras
To bi sve mogao da odradis sa stormpay http://www.stormpay.com/?103101
MLM friendly? To je prva stvar koja će me odbiti.
Btw, budući da ovo nije forum za reklamiranje onda izostavi svoj id u linkovima.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.