PDA

View Full Version : tražim webmajstora-suradnika

snimatelj
10-02-2002, 18:13
Na webu nisam još pronašao slike-fotografije velike i lijepe pa još i domaće ali da se brzo pregledavaju. Ja bih to osigurao ali trebam pomoć oko stavljanja na web. Za početak krenuo bih iz Splita (kao temom) dok se ne javi netko tko bi snimao u drugom gradu. Ima li webmajstora -dobrovoljaca koji bi pomogli savjetom ako ne i radom :)

alma311
14-02-2002, 19:03
Ako si ti slucajno snimatelj s snimatelj@net.hr, koga vraga ti treba dizajner kada i sam to znas postaviti na net.Svidaju mi se slike one zenske na averiju gdje imas site i brzo se ucitavaju samo sto ti nedostaje tekstualnog sadrzaja i opcenito grafickog okruzja,ali naveo si mi da se dobro snalazis u PS-u.
Sorry, ako samo promasila adresu;-)) , pa u tom slucaju ignoriraj me;-);-)...

snimatelj
14-02-2002, 21:31
Od svih osoba na netu bas Alma dodje i napise koje slovo. Tako sam se nasmijao ali od dragosti !!! Necu ti pisati privatnu poruku jer nije ovo mjesto za to, volio bih vidjeti tvoj e-mail ! Tocno je , snalazim se solidno u Pshop-u, sa slikama ide mi odlicno !!problem mi je redovno ( svakodnevno) smjestanje slika na site (troskove bi, jasno, ja snosio! ) iako je zamisljena organizacija stranica iznimno jednostavna i lagana ali ne mogu preuzeti tu obavezu jer bi bio zauzet cijeli dan sa fotografiranjem ! Zaboravim neke sitnice pa izgubim cijeli dan kako bi ucinio posao od 10 minuta. A sto mogu, problemi iz rata sa memorijom. Tako sam zaboravio i tu adresu na averiju ( zar su jos slike tamo ? ), lozinku njenu,kao i lozinku za procitati mail od snimatelj@net.hr. Eeee, kad bi se javio netko kao Alma311 , bila bi to odlicna suradnja ali malo je takvih sposobnih cura. U jedno sam siguran, site bi bio veoma zapazen u kratkom vremenu. O zaradi namjerno ne govorim jer ne zelim da se javi netko kome je cilj novac vec netko tko bi uzivao u prezentaciji velikih slika.

alma311
21-02-2002, 18:40
Varas se, ima ih jako puno ( mislim na sposobne cure)...
Kontaktiraj spydera, njemu trebaju fotke za www.averi.hr/erotic, vjerojatno je zbog toga i zastao u razvoju te stranice...

Nikola
19-03-2002, 19:17
Hvala bogu da se netko sjetio baviti velikim slikama. Jasno , nadam se ili bar očekujem da to budu velike, lijepe HQ & HR . Takvih slika ima tako malo a ne znam zašto. Bili mogao te slike dobijati preko e-maila dok site ne proradi ? Bio bi tako sretan .

snimatelj
10-04-2002, 23:31
Primjecujem veliki broj ulaza na sam naslov a mali broj odgovora na forumu ( ne ubrajam odgovore na e-mail ) Zanima me znaci li to da je veliki broj ljudi zainteresiran za naslov - web suradnik a nesto u daljnjem tekstu ih odbije ? Stoga molim dobru dusu koja je usla,citaj, procitala tekst koji stoji ispod naslova web suradnik da mi odgovori sto je privuklo da cita poruke, odnosno sto je poslje odbilo od te teme? Nagrada za trud biti ce velika, ali zaista velika slika Splita za vas odgovor u kojem je potrebna i vasa e-mail adresa kako bi sliku mogao poslati!!!! Ovo znaci da mi je stalo do vasih odgovora a prikladniji nacin zahvale trenutno mi ne pada na pamet.

snimatelj
10-04-2002, 23:32
Zaboravio sam napomenuti da mi kazete koju bi sliku zeljeli ako vas slika Splita ne interesira a vezano za gornji upit.

tsereg
11-04-2002, 17:07
Ja ti mogu napraviti stranice tako da se same generiraju - offline na tvom računalu, sve pomoću besplatnih alata - onda samo ono s današnjim datumom prebaciš FTP-om na web (pa i na automatskom FTP-iranju radim).
Ali, uputi me na neki site ili opiši što to znači "jednostavne konceptom", pa da vidim ako ti kako mogu pomoći.