View Full Version : kako najlakse do kosarice
vedric57
23-04-2003, 17:46
Imam neke proizvode koje bi htio prodavat preko neta ali me zanima kako da sredim da se odabrani proizvodi ubacuju u kosaricu i da se kreira narudzba,,,,molim pomoc...link.hotskripts sam bio ali ...
košarica je samo jedan mali segment aplikacije koja ti je potrebna za prodaju proizvoda preko interneta, treba ti kompletno rješenje a to košta.
vedric57
23-04-2003, 18:42
mene zanima jer zna netko di ima kod besplatno
Potraži još malo na www.hotscripts.com. Nisam niti jednu isprobao, ali traži "shopping cart" i vidjet ćeš koliko besplatnih ima....
vedric57
23-04-2003, 19:26
da jesam ih probao instalirat ali uvijek neki problemi...
vedric57
23-04-2003, 19:30
ma i kupio bih kad bi znao da bi to sve sljakalo super,,preporuke za kupnju
e vlado imam ti ja košaricu i to sve...radio sam web dućan za maturalnu radnju pa ako te zanima mogu ti poklonit kod...:D
imam ti i ja osposobljenu jednu jednostavnu skriptu shopa koju sam skinuo na hotscripts (kombinacija perla i javascripta).
mozes pogledati kako to funkcionira na mom siteu (pod reference)
vedric57
20-07-2003, 08:30
Iskreno ti hvala na pomoci ,,nadam se da cu to uspjet ukomponirati....
Pozdrav
Originally posted by kezo
košarica je samo jedan mali segment aplikacije koja ti je potrebna za prodaju proizvoda preko interneta, treba ti kompletno rješenje a to košta.
kako se kod nas to radi, kosharica je i previshe, bolje da ostave telefon od dezurnog koji ce zapisivati u notes shto si narucio i s kalkulatorom ti na kraju reci ili mailati cijenu.
vedric57
20-07-2003, 15:53
Dobro :o :o
ja mislim da bi to bilo malo teže ako se radi o većoj trgovini...pa ko će zapisat ajde recimo 100 računa? i onda sve to izračunat i mejlat za 1 dan..ovako staviš par linija koda i miran
Originally posted by domagoj
kako se kod nas to radi, kosharica je i previshe, bolje da ostave telefon od dezurnog koji ce zapisivati u notes shto si narucio i s kalkulatorom ti na kraju reci ili mailati cijenu.
Da, i da šalje mail sa zadrškom od jedno mjesec dana i po mogućnosti da šalje izračun nekog drugog korisnika - da bude kak se šika!
Mogućnosti su neograničene.
Na Hrvatski način.
Originally posted by vedric57
mene zanima jer zna netko di ima kod besplatno
Preporucujem ti oscommerce. Pogledaj kako to sve radi na ovom situ. http://stop.konzum.ba
Tu sam ja promijenio design i izbacio neke nepotrebne dijelove oko registracije.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.