View Full Version : Hosting u HR (usporedbe i cijene)
Dakle kao sto naslov govori,
hosting u hrvatskoj je zaista skup i samim time neprivlacan vecini prosjecnih i onih "home made" korisnika.
Da biste imali domenu sa zakupom web servera u Hrvatskoj ce te morati odvojiti od 100 (ispravite me ako grijesim) do 150 kn za server tipa 40,60,80 mb. Sto je naravno bitno ali ipak cijenom odbojno.
Dakle koja su vasa iskutva?
P.S. Napraviti cu usporednu tablicu svih tvrtki koje nude hosting pa cu je postati ovdje.
pozdrav
Originally posted by Pollux
P.S. Napraviti cu usporednu tablicu svih tvrtki koje nude hosting pa cu je postati ovdje.
pozdrav
I gdje je tablica? ;-)
di si samo nasao ovo.. ?
kolko vidim, Pollux ceka da prodje 365 dana pa ce onda postavit tablicu.. :)
Mislim da to vise nije potrebno...nasao sam najbolji hosting u Hrvata...pa neka me netko demantira.
Originally posted by tin
di si samo nasao ovo.. ?
kolko vidim, Pollux ceka da prodje 365 dana pa ce onda postavit tablicu.. :)
Napravio sam search po forumu pa sam naišao na tu poruku, a baš razmišljam da jedan site premjestim na neko jeftinije ali pristojno mjesto. :-)
a dobro jel ima netko u hrvatskoj da prima one "gadarije" kojima se ja bavim :)
Originally posted by peep
a dobro jel ima netko u hrvatskoj da prima one "gadarije" kojima se ja bavim :) mozda averi ?
zweistein
24-01-2003, 20:06
Hehehe... pa ovo je trebalo izvuci ;). Svaka cast. Inace ne bi bilo lose napraviti takvu tablicu ali treba imati vremena to odrzavati...
Hm...
Ja gledam sto je najpovoljnije za mene. A mislim da i drugi tako gledaju. Jedan server mora zadovoljavati najraznolikije potrebe korisnika.
Dakle mora podrzavati sve, imati super mega turbo brzu podrsku, najbolju mogucu administraciju
(na nacin da user kontrolira SVE pod svojim paketom logirajuci se direktno na server), biti povoljan (ne naj jeftiniji naravno, jer naj jeftinije i ne znaci najkvalitetnije) ali vrlo povoljan...da toga ima i to je to.
Najbolje je kad se interesi poklope :D.
P.S. Pollux, da li si ti Pollux sa Teme.org? Ako jesi čestitam na uspjehu u America's Army :doki:
Je, taj sam... :)
Hvala...
HR_Pollux
HOOAH!
;)
Ivan Crnkovic
27-01-2003, 12:30
I ja cestitam.
Moram priznati da se u zadnje vrijeme i ja znam odigrati America's Army, tj kada se nade vremena :) (prednosti posla).
Igra je poprilicno zarazna i ima super atmosferu.
Srdacan pozdrav,
Ivan Crnkovic
ivan@promo-media.hr
Pridružujem se čestitkama...
:zhuja:
kaj? ovaj derle polux ovde i onaj polux poznati hebac tamo ista osoba? nemrem verovat:eek: etotiga kaj je internet ... :) :) :)
hvala u ime cijelog klana :)
...da da, svaka čast. Danas ste izašli u Večernjem, str 35. Bravo dečki!
Hoce li neko upoznati neupoznate o cemu je rijec?:krele: :zbunj:
Pogledas danas i jutarnji, zadnja stranica i biti ce ti sve jasno :)
Bravo dečki, skidam kapu!
Neko vrijeme sam bio ufuran u AAO (priznajem, cheatao sam za snajpere :p), ali nažalost imam samo dva kompjutera doma tako da i nije neka špica igrat 1x1, a o igranju preko neta na 56k da ne pričam... :rolleyes:
Sad prelazim na DSL, pa ću i ja u boj za narod svoj :D
Možda skupim ekipu ako zaživi Pula wireless...
p.s. sorry na offtopicu
Originally posted by Hule_1
Hoce li neko upoznati neupoznate o cemu je rijec?:krele: :zbunj:
Odeš na http://ut.gamer.hr/test/index.php i sve pogledaš
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.