PDA

View Full Version : IRC

Zeljko
09-02-2002, 20:48
Sto mislite o tome da recimo registriramo #webmajstori irc kanal, te se ponekad onako okupimo na njemu.. ? :rolleyes:

Usput mozemo staviti i neki chat klijent u javi, pa tako da svi mogu pristupiti kanalu..

marko.radelic
09-02-2002, 21:11
Nitko se ne izjašnjava :)

Zeljko
09-02-2002, 21:16
ja sam samo dao prijedlog, a sada je na drugima da odluce :)

nego marko, mislim da bi bilo dobro da sredis na ovom forumu da se na prvoj strani prikazuje i link od zadnje poruke u nekoj kategoriji.. recimo UBB ima tu stvar, a stvarno je korisna :)

spyder
09-02-2002, 21:24
Mislim da bi to bilo OK. Dajte to sredite.

višnja
09-02-2002, 21:38
Originally posted by jake
ja sam samo dao prijedlog, a sada je na drugima da odluce :)

nego marko, mislim da bi bilo dobro da sredis na ovom forumu da se na prvoj strani prikazuje i link od zadnje poruke u nekoj kategoriji.. recimo UBB ima tu stvar, a stvarno je korisna :)

Ima i to: na pocetnoj stranici foruma, u kolumni Zadnji post, nalazi se ime zadnjeg postera i kraj toga ikonica sa strelicom udesno. Klikni na nju da bi dosao na zadnji post.

Softver od foruma je inace dosta kompliciran, pa treba vremena da se ljudi priuce na njega... I meni treba vremena :-)

Zeljko
09-02-2002, 21:46
lol, ovo nisam niti primjetio :)

a fino onda :) .. btw dali ovo dolazi vec uz sam vbulletin, ili ste ovo vi nes slagali, jer nije mi jasno zasto na nekim forumima lude za hackovima za vbulletin, i ima hack za to sto sam gore spomenuo, a vec postoji ovo :)

p.s.
Visnja, thanx za onaj tekst, stavit cu tvoje ime na prvoj stranici.. btw ti si profesor hr jezika ili ? :D

višnja
09-02-2002, 21:56
Originally posted by jake
lol, ovo nisam niti primjetio :)

a fino onda :) .. btw dali ovo dolazi vec uz sam vbulletin, ili ste ovo vi nes slagali, jer nije mi jasno zasto na nekim forumima lude za hackovima za vbulletin, i ima hack za to sto sam gore spomenuo, a vec postoji ovo :)

Nemam pojma zasto postoji hack za nesto sto je implementirano? U biti, neki forumi na pocetnoj stranici prikazuju tocan subject posljednjeg posta, ne znam dal vbulletin to ima. Mozda nema, pa je netko napravio takav hack?

p.s.
Visnja, thanx za onaj tekst, stavit cu tvoje ime na prvoj stranici.. btw ti si profesor hr jezika ili ? :D [/B]

Eh, nisam profesor hrvatskog :) Ali puno pisem, pa mi je to sve vec rutina. Bit cu profesor za par mjeseci, ali ne hrvatskog :-) Nema na cemu za tekst.