View Full Version : kip 360
vedric57
16-04-2003, 20:28
Imaim jedan kip koji bih htio snimit sa svih strana,,360 stupnjeva te da se po potrebi okrece ulijevo i udesno,,vidio sam nesto slicno na stranicama novene, napravili su to u quicktime,,,bar se nadam,,na koji nacin da to najbolje izvedem
hvala na svim odgovorima
toshiba-topichi
16-04-2003, 21:57
po ovome šta pitaš nemam pojma !!! de probaj malo bolje objasniti!!
a da pokusas ako imas digitalac, uslikat onu "zivu" sliku, neznam dali se tocno kaze ziva, ono kao kad slikas siroki spektar, i stavis fotoaparat na stalak i uslikas sve oko tebe. to moj aparat moze. samo uzmes pokratni stalak i okruzis kip. poslje ti ostaje, flash ili .mov, malo truda i nije problem.
ili rotiras kip a s digitalcem snimas film. :cugi:
zweistein
16-04-2003, 22:19
Originally posted by bananko
a da pokusas ako imas digitalac, uslikat onu "zivu" sliku, neznam dali se tocno kaze ziva, ono kao kad slikas siroki spektar, i stavis fotoaparat na stalak i uslikas sve oko tebe.
To se zove "panorama" ak se ne varam...
hvala.
tko zna zna, tko nezna dva. :cugi:
vedric57
16-04-2003, 22:38
da ja mogu sa svojim digitalcem napraviti panoramu od 36 slika i da li bi mi to bilo dosta,, da to bi bile panorame
evo tog linka http://www.novena.hr/novena-www/qtvr/index.html
malo su izmjenili o d zadnji puta ali to bi bilo to,,kako da to napravim jer zna tko
pozdrav
Oksimoron
27-04-2003, 11:32
Napravi kružnicu (kredom) na podu oko objekta koji želiš rotirati. Odredi desetak, petnaestak, a možeš i više pravilno raspoređenih točaka na kružnici (zavisno od toga koliko želiš da animacija bude kvalitetna), uzmi stalak i fotografiraj objekt sa svake točke koju si nacrtao, a onda ih sve ubaci u movie clip u flashu koji ćeš pokretati u jednom ili drugom smjeru na način koji si zamislio. Ako je način okretanja movie clipa poroblematičan, javi se ponovo. mislim da nema drugog načina da se ovo uradi. Ako se varam, ispravite me!
vedric57
27-04-2003, 16:31
da hvala ovo ti je super ideja,,..
najlakse je da s digitalnim foticem snimis film .avi
ja sam tako snimo skokove s snowboardom na mojoj stranici. :cugi:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.