View Full Version : POMAZITE!! u vez phpbb
skillers
15-04-2003, 22:57
Ovako ja sam n00b p ame razumite...ovako skinuo sam forum phpbb Admin na vipu mi je napravio na server mysql bazu i sada vas molim sto sve trebam ja u mom kompjuteru imati mySQL??? ili esto ....dao mi je username ime baze i pass i ja to ukucan i pise da se nemore connectati na bazu...:(
Originally posted by skillers
Ovako ja sam n00b p ame razumite...ovako skinuo sam forum phpbb Admin na vipu mi je napravio na server mysql bazu i sada vas molim sto sve trebam ja u mom kompjuteru imati mySQL??? ili esto ....dao mi je username ime baze i pass i ja to ukucan i pise da se nemore connectati na bazu...:(
zasto je ovo u recyclu?
Svako objašnjenje tipa "zašto je ovo završilo u kanti" je suvišno. :krele:
Tacno! Na ovom forumu ima i previse 'kako instalirati phpbb' postova :)
Ne, ovo je otišlo zbog totalne nepismenosti. Tipfeler- dva su OK, ali ovakve postove lijepiti naokolo je ipak previše.
Originally posted by sinisa
Ne, ovo je otišlo zbog totalne nepismenosti. Tipfeler- dva su OK, ali ovakve postove lijepiti naokolo je ipak previše.
Istina, ja nisam skužio zašto netko želi da mu pomazimo forum...kakve su to perverzarije??? :fuj:
nixylive
17-04-2003, 12:11
Originally posted by skillers
Samo sto nisam umro od smeha kad sam procitao ovo. Ni sma nisam razumeo sta je hteo da pita. Morao sam malo korektovati pa da shvatim.
Sad drugi deo. Standard. Opet mu niste pomogli.
Ajde, niksilajv ne pametuj. Ako si čovjeka razumio, onda mu lijepo i pomogni.
nixylive
17-04-2003, 12:49
Ispravka nixylive
Ok. Ajd necu mnogo da pametujem :D
Sto se tice pitanja ja sam tek sa tim phpBB stigao do downloada, a do podesavanja baze podataka,... daleko sam od toga.;)
Ako je "tamo" Korleone, onda je i Niksilajv. Budi dosljedan.
nixylive
18-04-2003, 01:48
Originally posted by sinisa
Ako je "tamo" Korleone, onda je i Niksilajv. Budi dosljedan.
Korleone je Korleone. Na engleskom je on Corleone, ali sam ja nixylive i nema tu promena :D
Originally posted by nixylive
Korleone je Korleone. Na engleskom je on Corleone, ali sam ja nixylive i nema tu promena :D
Stvarno dobro objašnjenje. Bravo niksilajv.
Ah, nisam htio ništa reći. Ionako je zalud.
Za neupućene: Corleone je zapravo Korleone, ali on (Korleone) to ne zna. A Niksilajv je u stvari Nixylive, samo mi to ne znamo.
Zar ovo nije hrpa postova koji nicemu ne sluze.
Razgovor u recyclu bi trebalo zabranit
nixylive
18-04-2003, 13:17
:D :D :D :D
He he he he.
Vidim ja koje su vase namere. Sad pokusavate da me iznevirate i da mi isprovocirate ovim glupostima. Posteno receno uopstre me nije briga sta se kako pise. Mi imamo na svom jeziku za sve kako se pise i cita jer lepo je rekao Vuk Karadzic "Pisi kao sto govoris, citaj kao sto je napisano". Ko vam je kriv kad u svojoj azbuci ili kako se to vec zove nemate izgovor pa morate da kopirate engleski :D :cool:
Ali meni puno lijepše izgleda kad piše npr. New York nego kad piše Nju jork :)
"Pisi kao sto govoris, citaj kao sto je napisano"
Pa daj malo pogledaj kaj si napisao pa ćeš shvatiti da sam sebi skačeš u usta...
.... pa morate da kopirate engleski :D :cool:
1. Sva sreća da je nixylive čisti tunguzijski.
2. Uživaj u "ćopavom" i dosta je bilo.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.