PDA

View Full Version : Čiji je veza brža

FastCode
05-02-2002, 10:57
Koji je hosting u Hrvatskoj najbrži. Što se tiče cijene čini mi se da je plus.hr povoljniji od orbisa. No što je sa brzinom?

kruhek
05-02-2002, 14:01
nedugo je bio objavljen link na jedan servis koji se bavi time, nisi pratio :)

no srecom :D u katalogu je :)
http://www.webmajstori.net/katalog/web_servisi/analiza_rada_sitea/

ili direktno:
http://www.webmajstori.net/katalog/izlaz.php?k=26&i=4

:D

Matija
09-02-2002, 15:06
Krivo koncipiras stvari. Sve je to brzo, nista sto ti mozes zamjetiti okom zapravo u realnom radu. Bitna je postojanost i trajnost. Svi provider imaju svoje servere vani, i svi ti linkovi su jako brzi. Sto se osobnog iskustva tice, sa orbis-om nemam iskustva. plus.hr je jeftin, ali nemaju dobar support, i frend se dosta namucil tamo sa njima. Ja koristim usluge od promo medije. www.promo-media.hr i toplo ti ih preporucam.

spyder
09-02-2002, 15:18
Averi definitivno jer su im serveri fizički smješteni u hrvatskoj.

tin
09-02-2002, 20:36
ORBIS je daleko najbolji, to znam.. :-)

cuo sam da plus.hr i nije nesto...

promo-media ne znam ali cini se dobri...
croadria isto OK..

avalon? hm........ bolje neka marko kaze:-)

a averi?

radije ne bi imao site nego kod njih hostao..

dobro nije bas tako ali hocu rec da bi mi bili zadnji izbor.

Zeljko
09-02-2002, 20:44
samo da nadodam da bih avalon mogao staviti u skupinu u kojoj se nalazi i averi :(

razlog ? puno njih.. radije necu o tome :D

visnja
09-02-2002, 22:26
Originally posted by tin
ORBIS je daleko najbolji, to znam.. :-)

cuo sam da plus.hr i nije nesto...

promo-media ne znam ali cini se dobri...
croadria isto OK..

avalon? hm........ bolje neka marko kaze:-)

a averi?

radije ne bi imao site nego kod njih hostao..

dobro nije bas tako ali hocu rec da bi mi bili zadnji izbor.

Tin, jesi li ti isprobao bilo koji drugi hosting osim Orbisa :-)

tin
10-02-2002, 12:02
nisam ali prenosim sto sam od frendova korisnika drugih hosting providera cuo...

sinisa
10-02-2002, 14:03
A da ? A što onda oni sve ne prijeđu na Orbis ukoliko nisu zadovoljni svojim providerom.
Mada, ruku na srce, i ja bih na tvojem mjestu hvalio Orbis gdje stignem i gdje ne stignem.

tin
10-02-2002, 20:58
ne znam, njihov problem.

--

ali je netko prima newslettere, ne od newsletteri.com nego od usteda.com??

ako da, mogao je vidjet sta je pisalo.. nemam sada mail, ali nakon sto je ist poruka, greskom naravno, poslana vise desetaka puta, autor je rekao kako ima problema sa serverima otkako je preso na hrv [ o plusu se radi ].

--

sinisa
10-02-2002, 21:01
ma da, naravno. Vjerojatno da niti jedan server u Hrvatskoj ne valja. Nisam niti sumnjao. Osim jednog.

tin
11-02-2002, 10:38
to ja nisam rekao.

visnja je pitala: jesi li ti isprobao bilo koji drugi hosting osim Orbisa :-) rekao sam da ne, ali da sam izveo zakljucak od prijateljevih komentara i sto sam vidio na netu. samo sam dao jedan primjer.

visnja
11-02-2002, 11:53
Originally posted by tin

visnja je pitala: jesi li ti isprobao bilo koji drugi hosting osim Orbisa :-) rekao sam da ne, ali da sam izveo zakljucak od prijateljevih komentara i sto sam vidio na netu. samo sam dao jedan primjer.

Pa jedna lasta ne cini proljece. To sto se jednom dogodi ne znaci da je host los. Koliko se meni cini, ima stotinu razloga zasto korisnici imaju probleme, a jedan od najvecih razloga su korisnici sami :-)
Da se to stalno ponavlja, ne bih nista rekla. Ja imam pravilo da sve sto se dogodi dvaput je slucajnost, treci put je vec pravilo.