PDA

View Full Version : Razmjena banera PR4

tom971
05-06-2010, 09:06
Trazim za naslovnicu (aukcija) ljevo di je sat box interijeri jedan baner za razmjenu sa PR4 stranicom, ali da sadrzaj ima veze sa kategorijama koje su vidljive na indaxu desno.
Forumi ne dolaze u obzir.

Hvala

trnac
05-06-2010, 09:50
Kakve veze ima PR s razmjenom bannera?
Kada sam radio razmjene bannera uvijek mi je bilo bitno koliko će se puta moj banner prikazati, gdje se prikazuje i koja je tematika sajta.
PR? Za razmjenu bannera totalno nebitno jer su bitni posjeti i to što kvalitetniji.

tom971
05-06-2010, 10:20
@trnac
mjesto mi je prazno, a ni ti nebi stavio na mjesto baner sa pr2 stranice.

PS
neznam zakaj na ovom forumu covijek uvijek dobije odgovor na ono sta nije pitao ili trazio...

trnac
05-06-2010, 10:46
Kada sam radio razmjenu nije mi bio bitan PR. Stavljao sam bannere i bez PR i s visokim PR-om. Bili su mi bitini posjeti.
Više to ne radim pa mi je sve jedno.

Sorry kaj sam ti se javio u thread, neću više.

tom971
05-06-2010, 11:12
Zbog specificnosti stranice, posijeti mi nisu toliko bitni. da se radi o kakvom novinskom portalu ili webshopu siroke potrosnje onda svakako da.
Kad bi naso nekog ko pise o poslovima ili o nacinu dobivanja posla kao sto je kod nas slucaj,. pr mi takodjer nebi bio bitan.

Radi se o tome da mi sadasnja reklama, link i na kraju baner samo razvodnjava PR jer sa druge strane su bez upozorenja maknuli nas baner.

@trnac

ne kuzim tvoju rekciju ko uvrjedjena baba, post nije birtija pa da se dopisujemu u njemu, niti sam trazio kakvu pomoc, ja sam nesto trazio i nista drugo me u OVOM postu ne interesira.

PS
inace si uvijek dobro dosao :-)

posluzitelj
11-06-2010, 02:09
Pozdrav svima..moj prvi post...
trnac...zaista mislis da se baneri i text linkovi razmjenjuju prvenstveno samo zato da bi netko klikao po njima i dovodio ti posjetitelje?
Ako tako razmisljas...onda razmisljas bedasto ;)
Admin, mozda bi trebao dodati u "istaknuto" kako i zbog cega se razmjenjuju linkovi, napisati koju rijec o cross linkovima, PR-u, cemu sluzi "anchor text", tj. opcenito kako i cemu kvalitetno razmjenjivati linkove.
To bi uveliko bi pomoglo svima onima koji pokusavaju promovirati stranicu razmjenjujuci linkove i tako cete na ovoj temi izbjeci bedaste postove tipa "ajmo se linkati, linkanje je super"...
Sistem "ja tebi ti meni" vise ne pomaze nikome...
pozdrav

mrcina
11-06-2010, 03:56
Pozdrav svima..moj prvi post...
trnac...zaista mislis da se baneri i text linkovi razmjenjuju prvenstveno samo zato da bi netko klikao po njima i dovodio ti posjetitelje?
Ako tako razmisljas...onda razmisljas bedasto ;)
Admin, mozda bi trebao dodati u "istaknuto" kako i zbog cega se razmjenjuju linkovi, napisati koju rijec o cross linkovima, PR-u, cemu sluzi "anchor text", tj. opcenito kako i cemu kvalitetno razmjenjivati linkove.
To bi uveliko bi pomoglo svima onima koji pokusavaju promovirati stranicu razmjenjujuci linkove i tako cete na ovoj temi izbjeci bedaste postove tipa "ajmo se linkati, linkanje je super"...
Sistem "ja tebi ti meni" vise ne pomaze nikome...
pozdrav

Banneri se razmjenjuju zbog posjeta, linkovi zbog backlinkova. Mislim da je isto to pokušao i trnac reć.

joso162
11-06-2010, 07:28
Banneri se razmjenjuju zbog posjeta, linkovi zbog backlinkova. Mislim da je isto to pokušao i trnac reć.

Nije istina.
Ti banner možeš postaviti da ti linka sa određenim tekstom, tako da je ista stvar kao link, a uz to ćeš i dobiti koju posjetu više prema svojoj stranici.

tom971
11-06-2010, 09:33
a zasto vi sad diskutirate opet o stvarima koje uopce nisam pitao????

Jer stvarno nemoguce na ovom forumu postaviti pitanje ili zelju i na nju dobiti odgovor koji se trazi????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Molim admina da locka ovo. Koga interesira nek se javi na PM.

Hvala

posluzitelj
11-06-2010, 20:31
tom....
Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života....

hmatić
11-06-2010, 20:45
tom....
Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života....

Samo što ovdje trnac nije ispao glup ;)