View Full Version : savjet za domenu!
Digital_man
18-01-2003, 20:06
dakle ovak>
registriral sam domenu na orbisu na jednu godinu.
e sad trebal bi jedan free provider s kojim imate iskustva i znate da je dobar, da podržava php i ostale pozdarije i ono najvažnije da nema nikakve reklame i još važnije da ima mogućnost hostanja domene koju sam registriral!!!
ps
imam prostor na iskonu, pa me zanima dal oni pružaju free hosting već registrirane domene, jer im to nigdje ne piše, pa ak je neko imal već iskustva s njima nek zine..
hvalaaa
Originally posted by Digital_man
e sad trebal bi jedan free provider s kojim imate iskustva i znate da je dobar, da podržava php i ostale pozdarije i ono najvažnije da nema nikakve reklame i još važnije da ima mogućnost hostanja domene koju sam registriral!!!
daj jos i muzicku zelju.. :)
Mozes si sa tom domenom napraviti nekakvu redirekciju, po uzoru na TK domene, ali ako trazis sve ovo sto si nabrojao... sretno trazenje :)
Ne mozes svoju domenu koristiti na Iskonovom, Hinetovom, Globalnetovom, VIPonline... free prostoru.
Osim, naravno kao redirekciju (vidi gore).
Originally posted by tin
daj jos i muzicku zelju.. :)
<rant>
Eto do sada sam bio lijepo pristojan, nisam komentirao itd. , ali ja stvarno ne razumijem zasto se ljudi ubijaju trazeci te besplatne servere sa svime i neogranicim diskovima, bandwithom, i trbusnim plesacicama pridodanim da paket bude potpuniji; a sve bez ikakvih bannera, popupova ili bilo cega s cime bi nesrteni pruzaoc takvih usluga mogao barem dio toga svega isplatiti???
Pa kaj je 40 kn mjesecno stvarno vrijedno toliko pisuckanja po newsima, pretrazivanja, i bog zna cega ostalog? Pa sam telefonski racun za tu potragu kosta vise.
Ok, dosta rantanja za danas ;)
</rant>
rush
http://www.rush.avalon.hr/
Evo, na Plusu se za 450 kn godisnje (s uracunatim PDV-om) dobije vlastita domena, 3 poddomene, 50 mailboxova, PHP, MySQL, Perl, SSI, CGI, Cron Jobs, ControlPanel s mnostvom vec predinstaliranih skripti... bez ogranicenja bandwidtha i slicnoga.
Pa ja vise od toga potrosim na cigarete u mjesec dana! :rolleyes:
A koliko bih potrosio na trazenje "idealnog" free hostinga i seljakanje stranica s jednoga na drugi i stalno iznova "nastimavanje" skripti?
A imaju i affiliate program http://www.plus.hr/cgi-bin/aff/g.o/gambo :D tako da se dio te basnoslovne svote od 450 kuna moze dobiti natrag. Evo, jucer sam im poslao racun da mi isplate 322 kune + PDV. :D
Zasto onda gubiti vrijeme, zivce, a i novce, u potrazi za free hostingom?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.