View Full Version : error on page
kako izbjeci onu poruku na nakon ucitevanja stranica: "done but with errors on page" ?
postoji li koji program koji automatski ispravlja te greške?
Haj idi kopiraj nesta.. haj..:kalashnik
Originally posted by Hule_1
Haj idi kopiraj nesta.. haj..:kalashnik :smije: :smije:
haj popusite mi k... haj....
Originally posted by oxia
haj popusite mi k... haj....
Ovako ćeš sigurno nešto postići ...
I onda imaš obraza još nešto pitati.
Zavuci se u neku rupu i ne izlazi jedno vrijeme - neće ti biti zaboravljeno ali možda oprošteno ...
Originally posted by ePips
Ovako ćeš sigurno nešto postići ...
I onda imaš obraza još nešto pitati.
Zavuci se u neku rupu i ne izlazi jedno vrijeme - neće ti biti zaboravljeno ali možda oprošteno ...
ha ha a sta mi vi to imate oprastati?
cyberphere
14-01-2003, 23:31
To ti se događa kad kopiraš scriptu sa nekog site-a, a ne znaš kako radi pa ti ona javlja greške!!!!
Koji si ti .... Pa jel te boli ku*** kaj je on plagijirao, ak neznas odgovor na njegovo pitanje bolje šuti.
Mislim, takve komentare stavljajte u temu "Oxia lopov i ..." Znači sad zato kaj je on nekog ripo nesmije nista pitati na wm forumu. Ala ste vi .....
Pozdrav !
Originally posted by cyberphere
To ti se događa kad kopiraš scriptu sa nekog site-a, a ne znaš kako radi pa ti ona javlja greške!!!!
Siguran sam da je upravo o ovome riječ.
Originally posted by oxia
ha ha a sta mi vi to imate oprastati?
Mozda to što svaki drugi post nekoga saljes u k**** ...
To stvarno omalovažava ljude (webmastere+administratore+vlasnike) koji se trude da ti omoguće da u svako doba dana dođeš i postaviš post na ovom forumu. Stvarno nije u redu, da je to moj forum nakon drugog vulgarnog izraza koji stvarno nema veze sa ničim, nebi se više pojavio ovdje. Na ovom forumu sigurno ima i djece ispod 14 godina, pa zar stvarno moraš psovat?
Originally posted by ePips
Mozda to što svaki drugi post nekoga saljes u k**** ...
To stvarno omalovažava ljude (webmastere+administratore+vlasnike) koji se trude da ti omoguće da u svako doba dana dođeš i postaviš post na ovom forumu. Stvarno nije u redu, da je to moj forum nakon drugog vulgarnog izraza koji stvarno nema veze sa ničim, nebi se više pojavio ovdje. Na ovom forumu sigurno ima i djece ispod 14 godina, pa zar stvarno moraš psovat?
da san psova bia bi izbacen sa foruma...
Originally posted by spyder
Koji si ti .... Pa jel te boli ku*** kaj je on plagijirao, ak neznas odgovor na njegovo pitanje bolje šuti.
Mislim, takve komentare stavljajte u temu "Oxia lopov i ..." Znači sad zato kaj je on nekog ripo nesmije nista pitati na wm forumu. Ala ste vi .....
Pozdrav !
Svaka ptica svome jatu leti.
šat a fak ap siniša. Oxia je lijepo pitao zašto mu se to događa, a vi ste počeli zezati ga. Mislim .... tu se vidi vaš debilizam.
Samo nastavi. Svakim svojim postom samo dokazuješ gdje ti je mjesto i koji su ti krajnji dometi.
"vaš debilizam" je množina i očigledno je da ponovno i opet debilima nazivaš one članove foruma s kojima se ne slažeš. Kako bi bilo da si nađeš društvo koje ti po intelektualnim sposobnostima ipak više pristaje ?
hocu jossssssss :p :p :cool:
Oxia, u to se stvarno malo kužim, ali evo kad nitko neće. Vjerojatno si tu skriptu skinuo sa neke stranice koja nudi besplatne java skripte. Ta poruka znači da si negdje fulao u kodu. Ili je greška bila prije ili si ti nešto napravio krivo kada si podesivao parametre. Greška je obično u <HEAD> tagu, ili u *.js fileu, ako ga ta tvoja java alikacija koristi.
Jel ti se greška javlja samo u alatima tipa Dreamweaver ili FrontPage ili i u browseru? Može biti da jednostavno nije kompatibilna sa tvojim browserom.
Što se tiče onog programa, koliko ja znam nema nikakvog koji će ti automatski ispravljat greške. Obično ti i editori kažu ako si negdje napravio baš grešku u programiranju, tj javi ti u kojem je redu greška pa onda možeš pogledat što ne valja.
-----------------------
E sad, ne možeš krivit ljude što te šikaniraju jer je svaki pravio webmaster ALERGIČAN na plagiranje. Ali isto tako mislim da bi ti skoro svaki dopustio da koristiš njegov materijal ako staviš npr NAPISAO: taj i taj i link, pa moraš shvatit ljude.
A istina je da stalno šalješ ljude u neku stvar, na svaku primjedbu skačeš za vrat drugome. Možda da se ispričaš zbog toga? Ne možeš se ponašat kao da se ništa nije dogodilo.
Dalje, mislim da nije u redu sad uopće dirat spydera jer on je svoju kaznu odradio muški i vratio se nakon toga. Vidim da mu neki ne opraštaju ni nakon toga, pa se onda nameće pitanje čemu bi koristilo oxijino privremeno izbivanje sa foruma, kako su neki predlagali?
Ovaj dodatak nema veze sa threadom, to mi je jasno, ali morao sam to napisat, pa ako moderator želi maknut neka miče. Ja ne glumim ovdje nikakvog svetca, i sami znate da sam jaaaako daleko od toga, ali morao sam reć' što me muči.
Najžalosnije od svega je to da je oxia baš svejedno što je to napravio, a siguran sam da je netko njega pokrao prije toga da bi poludio.
Originally posted by tin
hocu jossssssss :p :p :cool:
i jaaaaaaa:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.