View Full Version : Trazim dizajnera i/ili programera
Radim na siteu: http://www.2crowded.com
Kao sto mozete vidjeti site je nepotpun.
Iskreno iskrsle su mi ideje koje sam mislio ostvariti za site, tako da sada imam hosting i domenu, a nemam sadrzaja bas dovoljno.
Pa ako ima netko tko bi se htio pozabaviti, tko bi htio raditi, pomagati, .... oko site.
Danas, sutra mu se to moze isplatiti.....
Inace, ja radim i dizajn i radim u phpu (oboje ucim jos ....).
:krele:
?
Sta bi trebalo napraviti ?
Originally posted by spike
i za koju naknadu :D
Meni se cinilo da se radi o shemi "pivo i cevapi", ali mogucno je i da je u igri "Bog ce ti platiti sinko" inacica ;)
rush
http://www.bajtoklepac.hr/
Originally posted by rush
Meni se cinilo da se radi o shemi "pivo i cevapi", ali mogucno je i da je u igri "Bog ce ti platiti sinko" inacica ;)
rush
OK, cijena mi odgovara. :D
Javi se na mail s detaljima.
/Jadran/
Originally posted by Jadran
OK, cijena mi odgovara. :D
Javi se na mail s detaljima.
/Jadran/
He, he, ne znas ti koliko u mene stane cevapa :cugi:
rush
http://www.bajtoklepac.hr/
Decki,
Moze cevapi i ostalo.
Pa covjece, imas free hosting, radimo zajedno, i reklamiramo se, obojca (ili vise) smo autori .... To je mislim dovoljno, za pocetak.
A kasnije ako site pocne ubirati neku lovu, bit ce..... para..
Prvo mi (nam) je cilj napraviti site koji ce privuci posjetitelje.
Detalje ocete na web?!!? Nema nekih posebnih detalja:
Trenutno je sadrzaj stranice (zamisljen):
-tutoriali (razni), Windows kratice i sl., Photoshop, PHP, .....
-jako dobri linkovi, preporuceni (s opisom i ratingom)...
-testni dio u kojem ce biti svi moguci portali, forumi i ....
-kasnije templati, skripte i ...
NO TO NIJE STRIKTNO, jer tako i onako sadrzaja mi malo fali....
DOBRO bi dosla koja ideja.
Vi se meni javite, na mail, sta znate, koje su ideje i tako .....
A ja se vama javim onda da li idemo na cevape, .... ;)
Sto se mene tice moze nas biti oko 5 do 10 (max)... Tako bi site stvarno bio profi....
(Imam jako puno muzike, imam puno tutoriala, knjiga (PHP, MYSQL, ....,) filmove s autima i tako, pa mogu i to dati, no to cete tako i onako dobiti kada se skompamo....)
možda da dodaš i horoskop?
Originally posted by rush
He, he, ne znas ti koliko u mene stane cevapa :cugi:
Znam rush, znam, zato sam i rekao. :D
Originally posted by Jadran
Znam rush, znam, zato sam i rekao. :D
Ali da znas koliko sam tek napredovao u zadnjih par godinica, ne bi se salio s tako ozbiljinm stvarima :)
rush
Originally posted by Kova
Decki,
Moze cevapi i ostalo.
...
:) Thnx, ali nisam covjek za to. Isto nemoj to prihvatiti teska srca, ali mislim da bi bilo dobro da i ti odvazes da li ti je pametno raditi tako nesto. Za takav site treba jako puno dobrih sadrzaja, a s druge strane vec ima preko nekoliko domacih site-ova koji pokrivaju to podrucje.
Ako mozes probaj se specijalizirati za nesto cega nema, ili sto je rijetko. Isto mozda ti je bolje napisati neki clanak za vec uhodani site. Tako dobijes link na svoj homepage i puno vise ljudi procita tvoj clanak.
rush
Ma nije meni tesko reklamirati site, stavim na newse, google, forume, top liste i tako ...
Gle, zato trazim neke ideje.
Npr. Moj site JEDINI NA SVIJETU !!!!!!!!!!, ima skoro sve forume i portale, koji su besplatni, sto se mene tice, neka netko napise o svakome nesto, da netko tko nema pojima skuzi kako se to instalira, i evo vec site koji ne postoji nigdje s toliko informacija!!!
Slazem se oko sadrzaja, sto se mene tice, neka se skupi par webmastera (site se zove 2CROwded), pa neka nas bude par koji znamo, lagano napraviti site s podrskom za usere...
Nije stos da ima siteova s tom problematikom, nego u tome tko je bolji, ako je ovaj site bolji od drugih, onda je to to ...
MA OK, glavna tematika je CRTANJE U PHOTOSHOPU (tj. gallerija super slika za desktop ili sl.), a volio bih da se nas par skupi i da napravimo nesto kao portal (NUKE ili sl.), ali dobro i ako napravimo par takvih mogli bi jedan besplatno (reklama), a ostale prodavati, tj. baviti se izdranjom siteova, potpuna administracija i sl. (Za neke ok pare...).
Ima puno mogucnosti samo se treba malo potruditi.
JOS I NIJE PROBLEM OKO SADRZAJA, nego netko tko zna raditi i da zeli, lagano sklepamo neku univerzalnu ideju. HOSTING i DOMENA SU TUUUU!!!!
Lagano napravim forum poput ovoga, npr. druga tematika, no ....
Ako VAS NESTO ZANIMA mail je: Kova@2crowded.com.
HVALA.
Možda kakva dobrohotna napomena.
Design-zgodna ideja, možda premračne boje.
Djeluje mi malo pre-ozbiljno za ovakav tip sajta.
Inače, slažem se sa ocjenom da bi se trebalo koncetrirati na jedno ili dva područja od navedenog.
Sadržaj će tako sigurno biti koncizniji, kvalitetniji i friškiji.
Pozdravljam tvoj entuzijazam-skoro pa je jednak entuzijazmu mojih poznanika kad su prije par godina krenuli s AmWayom.
Sretno!
Što se dizajna tiče, apsolutno se slažem. Imam ideju za novi, ovo je zapravo samo proba.
Biti će svježiji, ozbiljniji (tj. točno će se uklapati s tematikom ...)
I što se tiče određivanja sadržaja, tj. da to bude jedna, ali stručna stvar (tj. nešto originalno, šta će biti konstruktivno i redovito update-ano), slažem se.
Imam puno ideja, samo trebam malo pomoći da ih sve ostvarim.
Trenutno gledam malo okolo po stranicama i upijam ideje, nije da ću kopirati, no zanima me šta je ok, šta nije.
Želim site, koji će ljudi staviti u Favorites!!!! (to znači, vrlo dobar...).
Posla ima, no ja imam i želju i volje, iskreno malo manje vremena (trenutno, no polako, ali sigurno...).
Kova daj mi se javi u vezi dizajna na mail...
I will help you ! :)
Originally posted by kezo
možda da dodaš i horoskop?
mislim da site ovakvog profila jednostavno ne može bez RSS-a da se svaka novost na siteu odmah munjevito proširi netom.
Pogledaj sajt WWW.DEMASTUDIOS.COM tamo su moji radovi,
pa mi se javi na mail popovdejan@yahoo.com
Hm, zanimljivo. DEMA. S time da sam malo radio u flashu, no pošto imam dosta veliki hosting, moguće je da napravim dio za Flash...
Jer mi je cilj okupiti webmastere, ....
No još nemam neku cijelovitu ideju, a malo ih se javilo.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.