View Full Version : Brainbench, isplati li se?
klingonac
15-01-2002, 21:22
Gledam na Brainbench.Com da im sada certifikati vrijede 3 godine po novome. Zanima me da li ima ljudi ovdje koji su prosli kod njih, da li mozete reci svoja iskustva sa njima, isplati li se platiti kurseve, koliko ste i jeste li dobili poslove zahvaljujuci njihovim certifikatima (dakle, koliku tezinu stvarno to ima u praksi- znam da nemoze skoditi ako imate certifikat ali nemogu procijeniti koliko se dobiva za ulozeni novac/vrijeme). Tvrdnje na sluzbenim stranicama uvijek uzimam malo sa rezervom i gledam ih skepticno zbog marketinskih razlog ali vama ovdje vjerujem na rijec. :)
Hvala unaprijed.
marko.radelic
15-01-2002, 21:46
Originally posted by klingonac
Zanima me da li ima ljudi ovdje koji su prosli kod njih, da li mozete reci svoja iskustva sa njima, isplati li se platiti kurseve, koliko ste i jeste li dobili poslove zahvaljujuci njihovim certifikatima (dakle, koliku tezinu stvarno to ima u praksi- znam da nemoze skoditi ako imate certifikat ali nemogu procijeniti koliko se dobiva za ulozeni novac/vrijeme).
Moje je misljenje da mos dobit frisku figu na osnovu tih gificha, barem kod nas. Jesam li u pravu? :)
klingonac
15-01-2002, 21:53
Originally posted by marko.radelic
Moje je misljenje da mos dobit frisku figu na osnovu tih gificha, barem kod nas. Jesam li u pravu? :)
Ne bih znao? :)
Pretpostavljam da to kod nas ne igra puno. Vise me je zanimalo da li se vani uvazavaju gifichi ;) Do sada sam vani uglavnom ionako prolazio tako sto sam se uglavnom "nudio" odnosno hvatao svaku priliku kad je netko trazio nesto. Nitko me nije pitao za bbench a ja nisam spominjao :)
ali ako moze imalo pomoci poslao bih zenu da odguli 2-3 kursa ;)
Cuj kod nas - tesko da ce itko pasti na to, makar ne vjerujem da ti to ikako moze skoditi :-) Neki ljudi padaju na raznorazne certifikate, pa ce mozda jednom i presuditi.
Ja sam davno polozila neki pocetnicki kurs, ne sjecam se vise za sta, neki "power user" je bio :-)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.