View Full Version : Interliber
Da li je netko bio na interliberu i ima li informatičkih knjiga s većim popustom?
LumiMaks
13-11-2008, 13:10
Mene zanima dal će biti, ili je već bio interliber informatika...
ima knjiga na popustu, gotovo su sve knjige na nekakvom popustu
zweistein
13-11-2008, 17:19
Yup, ima IT knjiga prihvatljive cijene... Strane stručne knjige iz matematike i fizike (moje područje interesa, vjerojatno je tako i za ostala) su također snižene, ali su još uvijek preskupe. Tu prvenstveno mislim na ponudu Algoritma, s obzirom da su oni jedni od rijetkih naših distributera koji drže strane stručne knjige.
Ja sam danas napravio brzinski pregled, u subotu ću otići u mali shopping :).
Ako ti nije tlaka, nabaci jedan screenshot... pardon... ukradi cjenik pa da vidim(o) vrijedi li putovati ;)
Prošloga tjedna sam kupio "The Elements Of Typografic Style" za 220kn - ispalo je kao da sam u ZG išao samo po tu knjigu - ali se nisam razočarao ;)
Interliber 08 izlagače pogledajte ovdje: http://www.zv.hr/cgi-bin/cat/exhibits_hr.cfm?Pri=150. Nažalost, nema cjenika.
zweistein
13-11-2008, 18:45
Evo kratkog izbora iz kataloga izdavačke kuće Miš (njihov katalog sam pokupio :)):
Macromedia Flash - napredne tehnike -- 99 kn
C - osnove programiranja -- 99 kn
C# (biblioteka Ekspert) -- 99 kn
Visual Basic .NET (biblioteka Ekspert) -- 99 kn
PHP trikovi -- 79 kn
Adobe Photoshop CS3 A-Z -- 140 kn
Adobe Photoshop CS3 u praksi -- 76 kn
Adobe Flash CS3 Professional u praksi -- 76 kn
Skok u HTML i CSS -- 161 kn
Kod njih se uglavnom nađe dosta knjiga s malo većim popustom. Algoritam nudi popust od 60% na informatičke knjige, ali ja sam napravio brzinski prelet i nisam baš vidio nešto impresivno. Njihov sajamski popust na stručnu literaturu koju sam spominjao je 20%.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.