View Full Version : nova vesela prica
sad nemam vremena, ali veceras oko 9 ispricat cu vam ovdje pricu kako je izbacilo mene, oxiu i jos jednog srbina sa Flashcasha.
izbacilo mene i plave droljetine, a najsmjesnije je bilo gledati kako begaju oni crncuge sa dignutim alatima.
a tek oxia :) . u onoj njegovoj blazenoj nirvani nista mu nije bilo jasno, a ne vjerujem da mu je i sada :)))
Sve je pocelo ovdje, na ovom forumu. Pohvalio se ja kako su mi poslali cek sa FlashCasha i netko je sa toga threada potpisao i tako ja dobio "thriera" (jel se tako kaze?) Triera,
teriera, sta ja znam ... onog sto je potpisao preko mene.
Posao ja vidjeti Oxiinu stranicu, vidim koristi FlashCash program ali krsi sve njihove propise. Mislim se ja kako je moguce da je on potpisao preko mene i rekoh, aj da mu pomognem mozda i ja budem imao kakve koristi inace propast ce dijete, a velika je nada hrvatskog weba, uostalom to znate i sami. I tako, napisah ja ovdje na Forumu thread "Upozorenje za Oxiu", mislio sam, sad ce on sve pogreske ispraviti, ali ne trza on ni 2%. Bit ce bio zauzet
planiranjem sto ce sve kupiti kad dobije cek, razumijem ja to u potpunosti, lova je veliki mamac i poticaj, a velika lova jos veci ;). Treba pametno planirati, recimo ko oni u kvizu "Miljunas". A jeste njih vidjeli? Sve znaju do u kunu na sto ce potrositi miljun, a neznaju koja rijeka tece ispod savskog mosta :). Bit ce trema, sto li? U svakom slucaju lako je razumjeti naseg Oxiu.
I tako zaboravio ja na sve ali pred par dana primjetih na FlashCash forumu Oxiu kako pita jedno veoma vazno pitanje za svakog FlashCash (FC ubuduce) afiliatea: "Koliko je dozvoljeno
klikova na minutu po svakom baneru?" JBOTE mahera :) Na minutu !!! Znao sam ja da je on veliki potencijal, ja jadan onako segrtski 2 - 3 klika na dan, a on se pita hoce li oni imati dovoljno love da mu isplate sve te silne klikove koje ce ostvarivati, pa bi on to malo smanjio valjda preusmjerio dio prometa na neke druge sadrzaje, steta da propadne.
I tu se na FC forumu ja zajebo. Ponovo napisah poruku Oxii na engleskom "Did you read my advice on wmajstori forum?" Samo to i nista vise.
Vidim ne mogu se vise spojiti na FC. Saljem ja na FC e-mail, a vec znam koja je ura. Stize mi odgovor: iskljuceni ste iz programa zbog manipulacije sa unique click programom. Pitam Oxiu -
i njega izbacilo. Trce droljetine, kupe donje rublje, onako u trku ga navlace i bjeze, crnci podignutih alata iskacu kroz prozore mojeg sajta, sve propada, sve se rusi, mojih 60 dolara zaradjenih u ovom mjeseca dobili krila i sve su dalje i dalje ... A ja posten ko
majka bozja. Ni jednog krivog linka, sve po njihovim propisima.
NISAM JA OXIAAAA zalim se ja Jimu, sefu tamo na FC. Dajem ja njemu link na ovaj forum na thread u kojem sam upozoravao Oxiu, prevodim mu dio na engleski, pozivam ga da nadje nekog
hrvata, rusa, cehoslovaka da mu ga prevede, pozivam ga da mi kaze gdje je pogresan link na mojem sajtu ...
Kako sam kasnije doznao stvar je spasio neki webmajstor koji vec dugo radi sa FC - ceh iz praga koji je na temelju mog prijevoda i slicnosti nasih jezika dosao ovdje na ovaj forum
preveo onaj thread i potvrdio moju izjavu kako ja nisam Oxia.
Ukljucilo ti mene ponovno, vratilo mojih 60 dolara i evo nabijam clickove i dalje :)
Naravoucenje za Oxiu: treba slusat starije, makar bili i segrti.
Naravoucenje za micropipa: tko lijeze sa djecom popisan se dize.
zweistein
21-12-2002, 22:09
LOL... evo sto ja volim procitati na ovom forumu. Majstore, svaka cast, stil pisanja ti je za 10...
U buduce, takva upozorenja na mail ;).
Originally posted by peep
Sve je pocelo ovdje, na ovom forumu.
...
Ukljucilo ti mene ponovno, vratilo mojih 60 dolara i evo nabijam clickove i dalje :)
Ne znam, sto ces ako ti muske zvijezde od silnog soka postanu indisponirani, i pocnu zakazivati tamo gdje je najbitnije?
rush
"Ne znam, sto ces ako ti muske zvijezde od silnog soka postanu indisponirani, i pocnu zakazivati tamo gdje je najbitnije?"
aa ne vjerujem da je to moguce. zar nisi procitao da su bas oni u cijeloj prici bili najsmjesniji jer su svoj toj zbrci i halabuci bjezali PODIGNUTIH alata :). a sad zamisli sebe da u takvom stanju moras skociti kroz prozor. zapeo bi necim 100%. doduse mozda i ti i ne bi ;) sve ti je to pitanje centimetara i incha moj rush.
a cvjastajnu i ostalim obozavateljima hvala na podrsci. mogao bih ja i vise samo slabo ovi sa webmajstora isplacuju honorare. daj cvajstajn urgiraj kod Njegovog Ostrookstva da pljune kakav honorarcic pa ces vidit veselja na ovim stranicama onda ;)
a je li mi ko vidija oxiu? je li nasa nove sponsore? evo mu dolje nekih. cak mu ni kravu nisam podmetnio da mi je zakolje ;)
http://www.yourxxxsponsor.com/
http://www.AdultClickSponsor.com/
http://www.oxcash.com/
http://fpctraffic.com/
zweistein
22-12-2002, 19:22
a cvjastajnu i ostalim obozavateljima hvala na podrsci. mogao bih ja i vise samo slabo ovi sa webmajstora isplacuju honorare. daj cvajstajn urgiraj kod Njegovog Ostrookstva da pljune kakav honorarcic pa ces vidit veselja na ovim stranicama onda ;)
Heh, a sto se desilo sa "drustveno-korisnim radom"? :p
bravo majstore! Bolje od 'Ivice i Marice'...
:smije:
ma ne, ozbiljno! Odlična priča... drago mi je što je sve OK, samo... where is oxia? :D :D :D
evo upravo procitah ovo sta vi napisali ste... neznan šta da vam kažem, ono pitanje na fc forumu san postavio jel me zanimalo mogu li na iskonovom chatu ispisivati direktan link na njihove stranice...zbog toga su me i iskljucili...a sta san ja zna da su to fucking blind linkovi...bez upozorenja niti obavjesti da san iskljucen odjednom vise nisan mogao uci i tako zavrsila moja suradnja sa flashcashom...mojih 25$ u vitar al mi nije jasno kako je peep upa u sve to skupa samnom...
"a sto se desilo sa "drustveno-korisnim radom"? "
to sam vec odradija u jednom nasem poduzecu, bivsem socijalistickom mastodontu koji je propao ...
26 mjeseci bez place, na slavu prvobitne akumulacije kapitala u hrvatskoj verziji ... :)
vidite vi da san dobro ocjenija oxiu ka mahera :). samo jos nam je malo naivan pa nam otkriva svoju poslovnu strategiju. to sa direktnim linkom sa chata, to se nitko od nas ne bi sjetio, a sada cemo svi tako ...
i ne samo sa chata, sad cu ja stavit linkove ovdje - jedan pasus veselog teksta - jedan link. ti cvajnstajn ako uzivas citat morat ces klikat :)
tebi oxia 10% za ideju. imas li jos koju?
zweistein
23-12-2002, 09:22
i ne samo sa chata, sad cu ja stavit linkove ovdje - jedan pasus veselog teksta - jedan link. ti cvajnstajn ako uzivas citat morat ces klikat :)
LOL, me agrees :).
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.