View Full Version : odakle
počeo sam raditi u jednoj firmi kao grafičar i web dizajner, firma već ima napravljenu stranicu u obliku web dućana međutim iako postoji već 3 godine nije npravila ništa prometa (tj. 1 slovima "jedan" proizvod ) sadf pošto ja o nekom naprednijem web masteringu web shopa šta se tiče promocije, ugovora s kartičarima, slanja proizvoda itd. neznam ništa molim nekog da mi to napiše ili uputi na neke linkove gdje mogu doznati te informacije.hvala svima, i pozdrav pošto sam novi na ovom forumu.
marko.radelic
18-12-2002, 10:48
Originally posted by beram
počeo sam raditi u jednoj firmi kao grafičar i web dizajner, firma već ima napravljenu stranicu u obliku web dućana međutim iako postoji već 3 godine nije npravila ništa prometa (tj. 1 slovima "jedan" proizvod ) sadf pošto ja o nekom naprednijem web masteringu web shopa šta se tiče promocije, ugovora s kartičarima, slanja proizvoda itd. neznam ništa forumu.
Ako su te zaposlili kao grafičara i web dizajnera zasto bi se ti trebao baviti promocijom i ugovorima? Mislim da to objasnjava o kakvoj se firmi radi i zasto su prodali 1 proizvod u 3 godine :cool:
Originally posted by marko.radelic
Ako su te zaposlili kao grafičara i web dizajnera zasto bi se ti trebao baviti promocijom i ugovorima? Mislim da to objasnjava o kakvoj se firmi radi i zasto su prodali 1 proizvod u 3 godine :cool:
He he, beram, pošto obnašaš 5-6 radnih mjesta, traži da ti plaćaju i 5-6 plaća :rolleyes:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.