PDA

View Full Version : Front Page 2000

Miljenko
09-12-2002, 16:12
Molio bih za pomoć u vezi s Front Pageom 2000.

Napravio sam frame s lijeve strane početne stranice na kojem su linkovi (hover button) za ostale stranice.
Međutim, kada kliknem na jedan od tih linkova (hover button) i kada se otvori nova stranica, na linku se nigdje ne vidi da sam ja njega kliknuo, a želio bih da se link mijenja ovisno o položaju unutar sitea (npr. da postane druge boje, ili da je ulegnut kada sam na određenoj stranici.).
Napominjem da su ti hover buttoni smješteni u poseban frame koji je isti za sve stranice unutar sitea.

Miljenko

Hule_1
09-12-2002, 18:57
To trebas podesiti u css-u, ali posto ti je frame on se prikazuje isti na svakoj stranici tako da to nije moguce. ali ne valja da ti svaka stranica ima razlicit css.

zweistein
09-12-2002, 19:14
A:visited { color: tvoja_boja; }

To bi trebalo biti to ;)

spyder
09-12-2002, 19:43
Originally posted by Miljenko
Molio bih za pomoć u vezi s Front Pageom 2000.

Napravio sam frame s lijeve strane početne stranice na kojem su linkovi (hover button) za ostale stranice.
Međutim, kada kliknem na jedan od tih linkova (hover button) i kada se otvori nova stranica, na linku se nigdje ne vidi da sam ja njega kliknuo, a želio bih da se link mijenja ovisno o položaju unutar sitea (npr. da postane druge boje, ili da je ulegnut kada sam na određenoj stranici.).
Napominjem da su ti hover buttoni smješteni u poseban frame koji je isti za sve stranice unutar sitea.

Miljenko

Ti želiš da ti hover botton mjenja boju nakon što kliknes na njega. To je nemoguće tj. bilo bi moguće da ne koristiš frejmove, ali s frejmovima nou wej !

Miljenko
09-12-2002, 22:45
Zbilja vam puno, puno hvala na trudu za odgovore.

Probat ću ak se što može sa zweisteinovim savjetom pa ću vidjet.
Thanks još jedanput.:)

Miljac