View Full Version : Čestitam
Čestitke ekipi besplatne stvari (http://www.besplatne-stvari.com) kao najboljoj srtanici u kategoriji Besplatno prema casopisu PC Chip :zhuja: :cugi:
O? Moram priznati da mi je ovo promaklo :-) Nisam kupila PCCHip iz jednog razloga: nisam vidjela da se biraju najbolje stranice jer je časopis u dodatku imao neku knjižicu koja je pokrivala pola naslovnice :-))) Mogla sam vidjeti samo komade riječi tipa "Najb..." "Hardv..."
Hvala na čestitkama, <nedostatak_skromnosti>nagrada je zaslužena</nedostatak_skromnosti>.
Morat ću si kupiti PCChip.
bbsantic
08-12-2002, 01:07
Pridružujem se čestitkama.
zweistein
08-12-2002, 12:08
Originally posted by višnja
Hvala na čestitkama, <nedostatak_skromnosti>nagrada je zaslužena</nedostatak_skromnosti>.
Mozes slobodno maknuti <nedostatak_skromnosti> jer je nagrada u potpunosti zasluzena.
Pridruzujem se cestitkama i ekipi zelim jos puno ovakvih nagrada!
evo da i ja usput čestitam...
<formalnost>čestitke i puno sreće u budućnosti</formalnost> :D
cybermaster
27-12-2002, 20:18
ajd cestitam i ja!!:)
Kud svi tu i mali mujo: congratulations!
Originally posted by višnja
O? Moram priznati da mi je ovo promaklo :-) Nisam kupila PCCHip iz jednog razloga: nisam vidjela da se biraju najbolje stranice jer je časopis u dodatku imao neku knjižicu koja je pokrivala pola naslovnice :-))) Mogla sam vidjeti samo komade riječi tipa "Najb..." "Hardv..."
Morat ću si kupiti PCChip.
Jel ti onda promaknulo i to da su newsletteri.com imali "reklamu" na TV-u?
a jel' vama promaklo da su vicevi.net dobili 'reklamu' u Jutarnjem?:D
Originally posted by ilija
Kakvu to ? I zakaj " "
Originally posted by ilija
A to mi nije, odmah je čitava ekipa saznala da je naš Kovo (dečko koji piše jedan od newslettera) bio na TV-u, takvo nešto se ne propušta :-)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.