PDA

View Full Version : Trazilice ne pale

oxia
05-12-2002, 22:58
Registrira san se na masu puno tražilica, ali opet iman svega dvoje posjetitelja dnevno. Dajte mi detaljniji opis kako da dobijem bar 10 posjetitelja dnevno!?

www.globalnet.hr/~oxiaco

sinisa
05-12-2002, 23:12
Jel' moraš ti link u svakom threadu nakeljiti ???

oxia
05-12-2002, 23:19
ljubomoran si zato šta ti nemaš šta "nakeljiti"? Neznaš postaviti stranice na sever ili ih neznaš šta je server?

evo ga još jedan put: www.globalnet.hr/~oxiaco
ili ako oces ovaj, slicni su: www.geocities.com/oxxia

sinisa
05-12-2002, 23:22
Ajde, može li još ?

bbsantic
05-12-2002, 23:24
Originally posted by sinisa
Jel' moraš ti link u svakom threadu nakeljiti ???

Siniša, pa ovo je prvi put da je "nakeljio" link. Dosad je zaboravljao. Droga očito potiče senilnost :D

bbsantic
05-12-2002, 23:26
BTW, pitanje je trebalo postaviti u kategoriji "tražilice i katalozi". Tada bih ja kao moderator mogao reagirati i spriječiti nazivanje drugog moderatora budalom (u naslovu). :)

sinisa
05-12-2002, 23:36
Nije prvi put jer ga ima svugdje, ali dobro nema veze.
A ono "budalo" najviše govori o njemu samome. Već sam se odavno prestao obazirati na takve verbalne proljeve.

A na narkiće sam stvarno ljubomoran :krele:

oxia
05-12-2002, 23:40
kada se ovi vragovi(neznan ni kako se zovu), ova pisma brišu sa foruma???

futuro
05-12-2002, 23:57
Originally posted by oxia
kada se ovi vragovi(neznan ni kako se zovu), ova pisma brišu sa foruma???

nikada...

btw -> vrijeđanje drugih članova foruma povlači za sobom sankcije

oxia
06-12-2002, 00:07
a jebiga nisan zna, nov san ovdje pa još neznan pravila...aj nece se ponoviti, samo me nemojte izbaciti jel van je forum ludilo!

marko.radelic
06-12-2002, 00:23
a jebiga nisan zna, nov san ovdje pa još neznan pravila...

Znam jednog sto je ubijo covjeka, nije znao da se ne smije. Nakon određenog vremena sto je bio u buksi naucijo?! :krele:

sinisa
06-12-2002, 08:27
a jebiga nisan zna, nov san ovdje pa još neznan pravila...aj nece se ponoviti, samo me nemojte izbaciti jel van je forum ludilo!
Imaš pravo. Ovdje na forumu su napisali zaista neka čudna pravila. Ne smiješ vrijeđati druge, ne smiješ reklamirati i objavljivati ilegalne stvarčice ... stvarno neki čudaci izmišljaju pravila.

zweistein
06-12-2002, 09:01
Originally posted by marko.radelic
Znam jednog sto je ubijo covjeka, nije znao da se ne smije. Nakon određenog vremena sto je bio u buksi naucijo?! :krele:

ROTFLMAO :) :) :).

Decki, kad postate, promislite sto postate, imate tipku "provjeri odgovor", ona ima svoju svrhu, ne vrijedjajte iskusnije ljude koji vam zele pomoci, itd...

cyberphere
06-12-2002, 09:25
Nije ni ćudo da nemaš posjeta kad nemaš ništa korisno na site-u!! Kome će droga?? Pa onaj koji ima mogučnost spajati se na internet taj se sigurno ne drogira, a neće ti sad neki klošar doći na stranice i čitati kako se radi ecstasy!?!? :zbunj: :zbunj:

spyder
06-12-2002, 10:11
Originally posted by cyberphere
Nije ni ćudo da nemaš posjeta kad nemaš ništa korisno na site-u!! Kome će droga?? Pa onaj koji ima mogučnost spajati se na internet taj se sigurno ne drogira, a neće ti sad neki klošar doći na stranice i čitati kako se radi ecstasy!?!? :zbunj: :zbunj:

True, True ...
Pola mojih frendova, za koje sigurno znam da su na nečemu, su klošari i niti jedan nema pristup internetu :) :)

futuro
06-12-2002, 10:15
hmm, zanimljiva teorija otkrivanja uživatelja opijata....