PDA

View Full Version : Strani časopisi u Tisku (kojih nema na kioscima)

tsereg
15-05-2008, 15:25
Maloprije sam shvatio da Tisak distribuira hrpu stranih časopisa koje nikada ne vidim na kioscima. Ako se pretplaćujete osobno i imate kreditnu, nvj. vam je svejedno, ali ako nemate kreditnu ili se pretplaćujete preko firme, možda vam je zanimljivo

www.tisak.hr

Idete na "Kupci" -> "Naručite domaća ili strana izdanja" ili na "Pretplate na izdanja", u kategoriji Tehnika -> Informatika.

Nisam, međutim, mogao usporediti cijene jer imaju samo cijene pojedinačnih tiskovina, tako da ne znam isplati li se ikako. Ali postoji, ako ništa drugo.

mamica
15-05-2008, 15:34
The page isn't redirecting properly - nalazi se u JS popup prozoru: http://www.tisak.hr/shop/OdabirProizvoda.aspx?p=ts

Ako želiš, prošetam se i poslikam rafove sa stranim izdanjima pa usporedimo ;)

tsereg
15-05-2008, 16:24
Ne kužim. Kamo se prošetaš? Što su to rafovi? :crveni-kr

mamica
15-05-2008, 17:25
Prošetam po gradu i poslikam izloge tiska. Rafovi = police. Mislim da je to jugoslavenizam :zub: kojeg moja lokalna prodavačica uvijek spominje: "de mali pogleč si tam na rafu kod glorije i moje tajne"... btw, ova riječ je u Aniću - > vidi "polica"...

tsereg
15-05-2008, 18:20
Upravo sam produljio pretplatu na na DDJ Magazin, ali sada preko firme. Ja to nikada nisam vidio niti na jednom rafu kod nas. Ako ga ima gdje, javi - baš da usporedim cijenu. Bilo bi mi lakše da je išlo preko Tiska...