View Full Version : dual boot
Dubrovcanin
25-11-2002, 22:36
htio bi staviti na komp WIN 98 i XP ... jeli to problem.. i kako da to napravim?
Nije uopće problem. Prvo stavi Win 98 i onda stavi Win XP ali prilikom instalacije XP-a odaberi "Clean Install"
Dubrovcanin
25-11-2002, 22:53
ako instaliram WIN 98. onda on ide u dorektorij Windows.... a gdje ide poslije XP..jeli isto tamo ili....?
Mislim da ti setup namjesti u dir. Win NT (tako je barem kod Win 2000) no definitivno NE u isti direktorij.
partition magic je stvar za tebe; i nakon toga bootMagic za različito bootanje. Mislim da je oboje PowerQuest firma
Dubrovcanin
27-11-2002, 02:52
ok .isprobati cu sa partition magic :-) tnx
Ako vec ima 2 particije i odabere clean install automatski mu instalira xp u drugu particiju ( bar meni tako napravi ) a direktorij se isto zove windows.
Dubrovcanin
27-11-2002, 17:04
cekaj... hoces reci da ce imati na oba dvije particije instaliran po jedan od Windowsa???
zar ne mogu XP staviti da mi bude na FAT32 particiji?- ako to moze ....onda bi mogao staviti i WIN 98 i XP na istu particiju samo u razliciti folder.....dali se to moze?
Originally posted by Dubrovcanin
cekaj... hoces reci da ce imati na oba dvije particije instaliran po jedan od Windowsa???
zar ne mogu XP staviti da mi bude na FAT32 particiji?- ako to moze ....onda bi mogao staviti i WIN 98 i XP na istu particiju samo u razliciti folder.....dali se to moze?
1. da, na svakoj je po jedan instaliran
2. mozes instalirati XP na FAT32 ( meni je tako )
3. mislim da se moze ( neznam kako ) ali mi je receno da je bolje da nisu skupa na istoj particiji
4. nema vise pitanja :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.