View Full Version : Moderator
bbsantic
24-11-2002, 13:12
Vidim da još jedino ja nemam boldirana slova u popisu korisnika foruma (boldirana slova su statusni simbol, op.a.), a čuo sam da se otvara natječaj za dobro plaćeno mjesto moderatora na tražilicama. :D
zweistein
24-11-2002, 13:17
Originally posted by bbsantic
Vidim da još jedino ja nemam boldirana slova u popisu korisnika foruma (boldirana slova su statusni simbol, op.a.), a čuo sam da se otvara natječaj za dobro plaćeno mjesto moderatora na tražilicama. :D
Heh, da si bas jedini, ne bi rekao, ali mislim da je bb zasluzio barem status moderatora na nekom od foruma (citaj: podebljana slova ;)).
Ako na stranici webmajstora pogledas imas link za saradnju. Isto se nudi i da se bude moderator na forumima!
Ni ja nemam boldana slova, a bacio sam oko na jedan od foruma ;) :krele:
marko.radelic
25-11-2002, 11:16
Znaci zelis biti cuvar reda i mira, morala i ćudoredja, na forumu s tražilicama...baviti se plemenitom duznoscu izbacivanja i bannanja trollova, muvanja i brisanja postova...sluziti kao primjer mladima...biti jedan od stupova-nositelja nase zajednice...
Nakon sto polozis zakletvu (Danas, kada postajem moderator na wm forumu, svečano prisežem da ću...) i posaljes broj ziro racuna, dobiti ces cin moderatora.
ps.
Date su ti ovlasti nad forumom tj. prikazuju se boldana slova :), pa mozes poceti s obnasanjem funkcije.
Čestitke bbsanticu što je nabacio koju kilu na slova svog nicka!
:zhuja:
Cestitke!! Iako su mogli koji bolji forum :) :p
zweistein
25-11-2002, 19:54
Da, da... cestitke i od mene ;).
bbsantic
25-11-2002, 19:57
Originally posted by marko.radelic
Date su ti ovlasti nad forumom tj. prikazuju se boldana slova :), pa mozes poceti s obnasanjem funkcije.
Šmrc, šmrc. Kahem-kahem (nakašljavanje)
Danas kada postajem moderator dajem časnu...
...(skraćeno zbog proceduralnih razloga) ...i biti dobar moderator.
Za početak predlažem da mi se poveća budget, zbog povećanih troškova. :D
zweistein
25-11-2002, 20:07
Šmrc, šmrc. Kahem-kahem (nakašljavanje)
Danas kada postajem moderator dajem časnu...
...(skraćeno zbog proceduralnih razloga) ...i biti dobar moderator.
Zasto smrc? Zast places? Pa budi ponosan, ovo je velik trenutak za tebe. I'm proud of you ;).
A za budget - samo sanjaj ;).
danas je tvoj sretan dan, povukao sam par veza i omogućio ti povišicu na trenutna primanja od 45%....
bbsantic
26-11-2002, 01:17
Originally posted by futuro
danas je tvoj sretan dan, povukao sam par veza i omogućio ti povišicu na trenutna primanja od 45%....
Hm... zašto me ovo podsjeća na Alana Forda?
Hm... zašto me ovo podsjeća na Alana Forda?
Popriličan broj postova na forumu mene podsjeća na AF...
Originally posted by sinisa
Popriličan broj postova na forumu mene podsjeća na AF...
ovo si dobro primjetio...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.