PDA

View Full Version : Dilbert style

bbsantic
22-11-2002, 22:23
Nisam znao u koju kategoriju bi ovo stavio, pa sam stavio ovdje iako zapravo nije reklama nego preporuka (iako se spominje neki Bojan, site NEMA veze sa mnom)

Dakle - za sve vas koji volite Dilberta (koji izlazi u Jutarnjem listu, ali je znatno bolji u knjigama o Dilbertu gdje humor puno više dolazi do izražaja) ovo je prava stvar za vas. Dva-tri frustrirana mlada programera na vrlo komičan način opisuju svoj rad u nekoj lijevoj softverskoj firmi u kojoj su izgubili neko vrijeme svoga života. Pogledajte kad budete imali malo više vremena, sumnjam da će biti zanimljivo mlađima.

bbsantic
22-11-2002, 22:27
Naravno, zaboravio sam ključni dio:

http://www.sampioni.com

Josip
23-11-2002, 00:59
"......Bojan je tipični produkt MIOC-a i ETF-a, zaluđen programiranjem od malih nogu i s određenim manjkom socijalnih vještina, neki bi rekli i pomalo introvertiran.........." :smije:

Pa kad čovjek ovako objektivno o sebi zbori što mu netko drugi može prigovorit :D

višnja
23-11-2002, 01:06
Da, znam njih, sve sam pročitala što se tamo pročitati može, i već smo objavili link na njihov site u našem Besplatne Stvari newsletteru kao NajCool link... zako :)