View Full Version : password & .zip arhiva
Imam jednu .zip arhivu na koju sam nabacio password i kako to obično biva :) izgubio sam ga, a sada mi je prijekopotreban.
Probao sam s programom Uzpc, ali nije išlo. Da čujem prijedloge :)
Ima na download.com nekih programa za otkrivanje passworda u zasticenim datotekama tipa .zip , .rar mislim da se zovu advanced password recoveri ili nesto tako ma brzo ces naci ima toga puno
Ma bio sam tamo ali niti jedan nije free već je demo a demo otkiva samo 5 znamenki lozinke, a moja lozinka ima preko 10 znamenaka.
cyberphere
22-11-2002, 11:25
Ja sam isprobao sve moguče besplatne i demo progame za pronalaženje lozinki ali koji god sam imao ni jedan nije uspio otkriti password koji je bio abcd!! A kamoli neki veći password
znam da je najteže probiti šifre koje sadrže slova, brojke i znakove
Na jednom starom Bugovom cd-u je bio neki program za Advance Zip Password Recovery.
Ako imaš Bug cd-e 22 tj. 02.1999 godine, probaj
:krele: :cugi:
U Bugu je 100% bio demo inačica, jer se inače program plaća. I njega sam skinuo i on samo podržava 5 znamenki, a crackati ga nisam mogao, neznam zasto ?
Za cybermastera:
Kaj je ovo trebalo značiti, da nesmijem niti spomenuti riječ crack. Nisam davao nikakve linkove niti bilo što slično, samo sam rekao da ga nisam uspio crackati. To je sve !
Za sve ostale i cybermastera :):
Sjetio sam se lozinke, bila je "mp3.ly" (bez navodnika). Sorry kaj sam vas gnjavio :)
Originally posted by spyder
Za cybermastera:
Kaj je ovo trebalo značiti, da nesmijem niti spomenuti riječ crack. Nisam davao nikakve linkove niti bilo što slično, samo sam rekao da ga nisam uspio crackati. To je sve !
Za sve ostale i cybermastera :):
Sjetio sam se lozinke, bila je "mp3.ly" (bez navodnika). Sorry kaj sam vas gnjavio :)
Veliš "mp3.ly"....?
Fakat je preko 10 znakova....!
Hah mislio sam da je prek 10 znakova zato jer nije mogao naći šifru, pa sam mislio da ima više od 5 pa bubnem 10 :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.