View Full Version : visual basic
Znal itko na kojoj stranici mogu naci visual basic samo da ga probam
Googlo sam i googlo i naso sam svasta ali program nisam
Nabavi si Visual Studio 6.0 s njime dobiš Visual Basic uz ostale programske jezika kao npr. Visual C++, Visual J++ ...
imam jedan program, dal ga mogu nekak otvorit i pogledat "source" ?
Ako imas već gotovu .exe datoteku nema šanse da vidiš source.
Originally posted by spyder
šteta:)
Originally posted by tin
šteta:)
možda i postoji neki program koji će ti pročitati binarni kôd te datoteke :D
Imam visual studio ali u njemu su samo help datoteke
Nigdje nisam nasao program nikakav
Znas li gdje se krije
Originally posted by ilija
možda i postoji neki program koji će ti pročitati binarni kôd te datoteke :D reci :)
bbsantic
22-11-2002, 14:45
Originally posted by spyder
Ovisi o kakvoj se datoteci radi. Sjećam se kad sam u danima svoje mladosti (koja još traje, ok?) kompajlirao program u C-u, i kad sam nakon toga u Nortonu (Commanderu, dobra stara vremena) pretraživao kupus od sadržaja u kompajliranoj .exe datoteci bilo je moguće naći neke pojmove koji su se skrivali u svom tom kupusu.
bbsantic
22-11-2002, 14:54
:fiju:
Zanemarite ovaj prošli odgovor, nema previše veze s pitanjem. Mislio sam ga editirat kad sam skužio da sam zeznuo, ali sad sam shvatio da je vrijeme editiranja ograničeno na pet minuta.
najblize otvaranju koda je neki source hacker
imao ja prije nekoliko godina jedan program koji je otvarao exe i omogucio mijenja nekih svojstava, tipa imena menija, boja ovog onog ugl. one tehnikalije, od koda naravno nista
Originally posted by kruhek
imao ja prije nekoliko godina jedan program koji je otvarao exe i omogucio mijenja nekih svojstava, tipa imena menija, boja ovog onog ugl. one tehnikalije, od koda naravno nista zapravo netreba mi kod jel ne znak sta cu s njim, nesto s cim bi mogo manipulirat .)
Originally posted by kruhek
imao ja prije nekoliko godina jedan program koji je otvarao exe i omogucio mijenja nekih svojstava, tipa imena menija, boja ovog onog ugl. one tehnikalije, od koda naravno nista
Ovo o cemu ti pricas zove se Resource Hacker, ali to nema bas veze sa pitanjem u ovom topicu, jer njega zanima kako procitati source code iz exe fajla..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.