View Full Version : glazba & flash
Daj te mi recite kako u Flashu pritiskom na neki tekst ili sliku da nastavi svirati glazba.
Ja sam skuzio kak da svira glazba :) i kako da je zaustavim kada se klkne na tekst, znate ono:
on (release) {
stopAllSound;
}
eh sad bih ja htio da kada opet kliknem neki gumb ili tekst da nastavi svirati.
Unaprijed zahvaljujem
Probaj to naci na ovoj stranici (http://bhwebmasters.net)
Tamo ima nesto o falsu i glazbi
cyberphere
21-11-2002, 19:49
Originally posted by Miniweb
Probaj to naci na ovoj stranici (http://bhwebmasters.net)
Tamo ima nesto o falsu i glazbi
Nisam baš siguran da ima nešto o falsu ali ima o flashu!!!!
ma čovjek je htio napisati flasu :D, pa napisao falsu :D
Zurilo mi se a prsti brzi od pameti sta ces
Hm tamo sam nasao nesto, ali mi nije pomoglo. Dalje !!! :) :)
Cudno, Flash me zeza, kaze
The import did not finish because an unknown error occurred
pa ne mogu isprobat, ali mislim da moze ovako:
das zvuku instance name(npr "zvuk") i onda buttonu das akciju zvuk.start();
Probaj pa javi
A moze i po seljacki :).
Napravis posebnu varijablu pa u nju zapisujes jeli vec kliknuto na zvuk. A u movi clip zvuk stavis da krece od drugog framea. U prvi stavis naredbu stop. U zadnji stavis naredbu "goto and play 2".
Kad se klikne na tekst da pocne svirati u varijablu se upise npr. 1. Onda na tekst stavis if je ta varijabla 1 , zvuk goto and play 2, i da stavi u varijablu 0, i else (tj. ako je varijabla 0), da radi "zvuk go to and play 1", i da u varijablu stavlja br.1.
Jesam to dobro objasnila? :)
Uh al' si me zbunila :).
Dali postoji jednostavnije rješenje. Ja sam mislio ovak nekaj. Napišem riječ "ON" postavim je kao simbol, označim ga i iz akcija odaberem neku naredbu. Dal može tako i ako može koju naredbu jer ja neznam. :)
Originally posted by spyder
Uh al' si me zbunila :).
Dali postoji jednostavnije rješenje. Ja sam mislio ovak nekaj. Napišem riječ "ON" postavim je kao simbol, označim ga i iz akcija odaberem neku naredbu. Dal može tako i ako može koju naredbu jer ja neznam. :)
:krele: Pa jesi ti uopce procito moj post???
imas naredbu start u actions panelu pod objects/sounds/methods
Ja sam vjerovatno ćorav, ali nikako nemogu naći ovaj dio u tvome postu "imas naredbu start u actions panelu pod objects/sounds/methods" :krele: :krele:
Eh da i ja koristim Flash 5.0, pa vjerovatno nemam ono "Methods" ili su methods one naredbe unutar objacts >> sound ???
Eh da i ja koristim Flash 5.0, pa vjerovatno nemam ono "Methods" ili su methods one naredbe unutar objacts >> sound ???
Eh da, i kaj bumo sad? Ajmo sjest i plakat! Ne, ajmo na Flashkit (http://www.flashkit.com)- tamo ces nac za Flash 5 iako mislim da bi i ovo kaj sam ti reko trebalo radit.
Ako oces, mogu ti ja to napravit u mx-u, samo mejlaj (filip@linux-fan.com)
Gledaj ...
Nije fora ako to ti napravis, kužiš :)
Gledaj ...
Nije fora ako to ti napravis, kužiš :)
Kuzim :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.