View Full Version : Mail servis - automatsko stvaranje e-mail adresa
Uzeo sam hosting i imam neograniceno mail adresa. Dali ikako postoji mogucnost da se napravi neka skripta koja unosom u nju stvara tu mail adresu i moze ju citat
Uzeo sam hosting i imam neograniceno mail adresa. Dali ikako postoji mogucnost da se napravi neka skripta koja unosom u nju stvara tu mail adresu i moze ju citat
jel netko zna
Možeš sa PHP-om koristiti IMAP(Internet Message Access Protocol). Postoji mogućnost da se ti primiš lijepo knjige i učiš jer ovo nije "samo tako" da neko napiše :)
To ovisi o mail serveru, tj. njegovom API-u. Dakle, prije svega trebaš saznati o kojem se mail serveru radi, a onda proučiti njegovu dokumentaciju. Na kraju, trebaš zahtijevati od hosting kompanije da ti omogući potrebne dozvole, obično administratorske, ali i to ovisi o konfiguraciji servera. :D
Osim toga, ne postoji "neograničen broj mail adresa". Probaj ih kreirati milijun ili više pa ćeš vidjeti taj "neograničen" broj. To su fore...
Osim toga, svaka e-mail adresa treba određen prostor za mailbox... Tako da je u praksi taj broj jako ograničen....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.