View Full Version : target.site.v.4
targetICQ
17-11-2002, 21:02
Na http://targeticq.host.sk/ , odnosno na http://targeticq.host.sk/websites/target.site.v4/ možete vidjeti nešto malo drugačijega u odnosu na dosadašnje verzije TARGET site-a. Ovaj četvrti po redu malo je «svjetliji» pa pogledajte i bacite koji komentar. Zanima me dal sam pogodio ili ne, dal ima smisla nastavit ovo ili počet komplet od početka. Jedina funkcija teksta tamo je ta da nije prazno ;)
cya :)
Jako zgodno i veselo, svidja mi se...
Puno bolje od trenutnog...
svidja mi se..
fino su vijesti rasporedjene gore dole, lijevo desno...
zgodna stranica.... samo tako nastavi...
bbsantic
19-11-2002, 18:22
Odlično!
Kod tebe me uvijek oduševi dobar izbor boja. Činjenica da si na popisu najboljih osobnih stranica na mom homepagu dovoljno govori. Istina, malo me zabrinulo ovo hvaljenje Thompsona, ali dobro, nemamo svi isti ukus&stavove, bilo bi dosadno da imamo.
lijepe boje, što se tiće tompsona, složio bi se s bbsanticem, definitvno ti je pod krivom kategorijom, više bi pasao u pozadine
cybermaster
19-11-2002, 19:41
Svida mi se!Super!!:)
Bravo, dobra stranica sa pravim izborom boja!
Samo nastavi!
Pusti ti OVE nek' pričaju što žele i drž' se Thompsona. Apsolutno se slažem sa svim napisanim! Iako sam iz ZG-a išao sam na koncert na Poljud a u ZG ne. Ipak je onaj dolje bio pravi... ne znaš što si propustio...
A site je sasvim ok, slažem se da je odabir boja dobar, relaksirajući za oči. Stavih ga u favorites :-)
I nešto Bojanu:
Stalno čitam tvoje recenzije i redovito si 'težak na tastaturi'. Mislio sam "čovjek se kuži pa ima neke svoje kriterije", ali onda odem na tvoju stranicu i puknem od smijeha. Sadržaj prosječan - forsiranje različitosti i 'nečeg novog' totalni promašaj. Dizajn - ... ma to se ne može ni nazvat dizajnom. Siđi malo među nas smrtnike.
Freedom of speech, bez uvrede!
bbsantic
20-11-2002, 17:39
Originally posted by ram
I nešto Bojanu:
Stalno čitam tvoje recenzije i redovito si 'težak na tastaturi'. Mislio sam "čovjek se kuži pa ima neke svoje kriterije", ali onda odem na tvoju stranicu i puknem od smijeha. Sadržaj prosječan - forsiranje različitosti i 'nečeg novog' totalni promašaj. Dizajn - ... ma to se ne može ni nazvat dizajnom. Siđi malo među nas smrtnike.
Freedom of speech, bez uvrede! [/B]
:eek:
Uvrede dakako nema, podržavam kritiku, bez obzira koliko je žestoka. Zanemarit ću i pravilo koje vrijedi na webmajstorima, a to je da se ne recenziraju stranice koje nisu dane na recenziju.
A sad par primjedbi:
1) Ne znam zbog čega bi ja kao kritičar morao istovremeno biti i dobar webmajstor. Filmski kritičari u ogromnoj većini slučajeva nikad nisu snimili film pa su svejedno dobri ili loši. Zanemarimo li reklamu "najbolja osobna stranica" primjetit ćeš da u niti jednom trenutku za sebe ne govorim da sam dobar webmajstor.
2) Što se moje osobne stranice tiče, kao i za sve druge stvari u životu različiti ljudi imaju različite stavove, što je potpuno normalno i pozitivno. U ovom trenutku je meni drago što su se ljudi do kojih mi je stalo pozitivno izjasnili o mojoj web stranici. Ti si jedan od rijetkih kome se ne sviđa, ali čak i da se ne sviđa većini, ja sam zadovoljan ukoliko je dobra ljudima na koje ciljam.
(Dvije male napomene: kad kažem ljudi do kojih mi je stalo tebe tu ne uključujem samo zato što je posve normalno da mi nije stalo do osobe o kojoj znam samo dvije stvari: da voli Thompsona i da ne voli moju web stranicu :) i drugo, kad kažem dobra, ne mislim na dizajn - mogao bi biti znatno bolji. Naravno, lakše mi ga je popraviti ukoliko dobijem konstruktivnu kritiku nego ovakvu.
3) Slažem se da sam malo 'težak na tastaturi' u zadnjih mjesec dana, ali u ovom topicu napisani tekst
Kod tebe me uvijek oduševi dobar izbor boja. Činjenica da si na popisu najboljih osobnih stranica na mom homepagu dovoljno govori.
pokazuje da pozitivno komentiram sve ono što zaslužuje pozitivan komentar, dakle ne kritiziram zatvorenih očiju.
:andjelko:
pusti dizajn, toga ima di god se okreneš, velikoj masi stranica fali duha a to je upravo ono što ima bbsantic na svojim stranicama i zbog čega s vremena na vrijeme odem tamo malo se oraspoložit
zweistein
21-11-2002, 14:57
Ma bb rula ljudi... Site mu je zakon, samo da skine one MIDI-je iz bg-a :).
Inace je malo glupo sto vecina topica u zadnje vrijeme zavrsava svadjom...
Originally posted by kezo
pusti dizajn, toga ima di god se okreneš, velikoj masi stranica fali duha a to je upravo ono što ima bbsantic na svojim stranicama i zbog čega s vremena na vrijeme odem tamo malo se oraspoložit
CONTENT IS THE KING!
Evo jedne javne isprike: totalno si u pravu bbsantic,
bio je loš dan pa sam se morao ispucat negdje a taman naletio na tebe.
Sve šta si napisao je točno, i nema se tu više šta pričat. Ovaj put ne završava svađom zweistein.
Pozdrav ljudi...
zweistein
21-11-2002, 19:24
Originally posted by ram
Sve šta si napisao je točno, i nema se tu više šta pričat. Ovaj put ne završava svađom zweistein.
Lijepo od tebe sto si se ispricao (bbsanticu, mislim)... :) I lijepo je vidjeti da jednom ne zavrsava svadjom.
bbsantic
21-11-2002, 20:07
Originally posted by ram
...
Pozdrav ljudi...
Pozdrav i hvala. Nadam se da će slične rasprave na ostatku foruma krenut u sličnom smjeru.
:zhuja:
targetICQ
22-11-2002, 20:47
Oke ljudi... hvala na pohvalama ;) Iako je vrijeme moj najveći neprijatelj, ja se trudim :).
Dobro, treba malo i svađe, bez nje nikad nije zanimljivo.
Bojane, kako je target.hr-free.com nešto kao osobna stranica, valjda je i red da pišem o svom ukusu i nasladi :)
Oke, još jednom hvala
cya
nemoj da se ove godine ne prijaviš na McWc.
iako ove godine moja raska organizira pa se zna ko je favorit :D :D :D
targetICQ
23-11-2002, 20:39
Originally posted by Josip
nemoj da se ove godine ne prijaviš na McWc.
iako ove godine moja raska organizira pa se zna ko je favorit :D :D :D
Pa ne znam bas dal cu imat toliko vremena za izdvojiti... vidjet cu :)
targetICQ
23-11-2002, 20:42
no dobro... ipak nije ovo post o thompsonu nego o mojim stranicama, a ako bas ocete raspravljat o thompsonu otiđite na njegove stranice (http://www.thompson.hr/) i raspravljajte u forumu do mile volje.
targetICQ
26-12-2002, 19:11
stavio sam tu 4. verziju na target.hr-free.com (http://target.hr-free.com/) pa mi slobodno još jedamput napišete što da popravim, uredim, uljepšam, složim, promjenim itd. :)
izvrsno, veselo i pregledno...jedino je font mogao biti malo veći...
Nemam zamjerke!
Jedino šta već 2 tjedan pokušavam u videoteci posudit time machine i sad ga ti tu opišeš samo sam živčaniji... :smije:
Stranica ti je odlična,jedna od boljih koje sam do sada imao prilike vidjeti.
targetICQ
12-01-2003, 23:26
Originally posted by Goku
Stranica ti je odlična,jedna od boljih koje sam do sada imao prilike vidjeti.
ma nije valjda... ;) a čuj... trudim se da to sliči k nečemu...
Originally posted by targetICQ
ma nije valjda... ;) a čuj... trudim se da to sliči k nečemu...
Ajde, ajde... nemoj se sad umisliti... ;)
targetICQ
13-01-2003, 08:59
Originally posted by futuro
Ajde, ajde... nemoj se sad umisliti... ;)
mda... samo kazem covjeku da se ne moze nista uciniti bez truda... ;)
Originally posted by targetICQ
no dobro... ipak nije ovo post o thompsonu nego o mojim stranicama, a ako bas ocete raspravljat o thompsonu otiđite na njegove stranice (http://www.thompson.hr/) i raspravljajte u forumu do mile volje.
hmm... pa site mu je mogao bit i puno gori.
za target site pohvale.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.