PDA

View Full Version : Program za gledanje Divx-a

spyder
15-11-2002, 05:49
Treba mi nešto slično BsPlayeru, ali da je bolje i naravno da podržava subtitlove ...

Unaprijad zahvaljujem

lampa
15-11-2002, 08:59
http://www.radlight.net/download.htm

ZoNi
15-11-2002, 11:08
BSPlayer i RadLight su medju najboljima... medjutim, RL uz sebe instalira gomilu spyware-a!!!

a sta ti to ne valja kod BS-a???

probaj ViPlay (http://viplay.cjb.net/) - prilicno je dobar, ali ipak mislim da je BSPlayer *mnogo* bolji!

spyder
15-11-2002, 15:28
Uhhh, kaj ne valja kod BSPlayera ??? Puno toga, recimo da je meni zatajio barem jedno desetak puta ili nisam mogao u njemu otvoriti film, iako ga je Windows Media Player normalno vrtio, ali nije bilo prijevoda :(, jednom mi je film bio ubrzan, dok je u WMP sve radilo OK, samo opet bez titlova, itd.

Sve u svemu nije bas nesto, htio bih nesto bolje ! Probati cu s ovim RedLightom.

Thnx

višnja
15-11-2002, 17:27
Radlight je najbolji. A za spyware imaš AdAware.

spyder
15-11-2002, 19:35
RadLight je isto sranje ... ne zadovoljava moje zahtijeve, tj. isto kao da gledam u BsPlayeru, tj ne vidim nikakva poboljšanja.

višnja
16-11-2002, 15:07
Originally posted by spyder
RadLight je isto sranje ... ne zadovoljava moje zahtijeve, tj. isto kao da gledam u BsPlayeru, tj ne vidim nikakva poboljšanja.

Ja sam imala skoro iste probleme u BSplayeru kao i ti, titlovi se ne bi prikazivali, desinkroniziranost, plus kod mene je zvuk u BSplayeru mnogo tiši nego u Radlightu. Radlight je sve te probleme uklonio. Ne znam zašto tebi sve ovo ne radi.

vuk
17-11-2002, 11:32
Heh...na Linuxu nema problema, mplayer vrti večinu poznatih i manje poznatih formata, prikazuje razne subtitlove (postoji font s hrvatskim znakovima) i vrti se bolje nego divx playeri na XP-a (XP šteka, zastajkuje na nekim filmovima a mplayer ne, možda zato jer je kompajliran baš za moj procesor).

Spyware? Što je to? ;-)

ZoNi
18-11-2002, 08:15
Originally posted by višnja
Radlight je najbolji. A za spyware imaš AdAware.

RL je odlican, ali nije najbolji! (Cak i vas casopis BUG tvrdi da je BS Player najbolji!) Ako pomocu AdAware-a uklonis spyware koji postavi RL, ovaj vise nece raditi (barem je tako u novoj verziji!)

Nego, Spyder, koju konfiguraciju imas? Je li dovoljna za DivX? Koju verziju kodeka imas? Ako je stari, a film je radjen novom, onda su problemi logicni... Kod mene i RL i BS rade odlicno (Cel633, 256MB, WinXP, DivX 5.02)...

ZoNi
18-11-2002, 08:22
Originally posted by vuk
Heh...na Linuxu nema problema, mplayer vrti večinu poznatih i manje poznatih formata, prikazuje razne subtitlove (postoji font s hrvatskim znakovima)

hmm... ti k'o da pises o BSPlayeru, koji moze da pusta cak i DVD filmove, sve vrste subtitlova (i sa "nasim" slovima, logicno? a koji player to ne moze???), a na WinXP nema nikakvih problema, nego filmovi samo klize i pravo je uzivanje gledati ih... :njam:

spyder
18-11-2002, 08:40
Originally posted by ZoNi

... Nego, Spyder, koju konfiguraciju imas? Je li dovoljna za DivX? Koju verziju kodeka imas? Ako je stari, a film je radjen novom, onda su problemi logicni... Kod mene i RL i BS rade odlicno (Cel633, 256MB, WinXP, DivX 5.02)...

Valjda se šališ :D

- Intel Celeron 1700 MHz
- 256 DDR Ram
- S3 32 DDR rama

Vrtim sve filmove, ali neki se čudno ponašaju u BSPlayeri i RL, dok Windows Media Player vrti sve normalno, ali ne podržava titlove :-(

vuk
18-11-2002, 10:08
Originally posted by ZoNi
hmm... ti k'o da pises o BSPlayeru, koji moze da pusta cak i DVD filmove, sve vrste subtitlova (i sa "nasim" slovima, logicno? a koji player to ne moze???), a na WinXP nema nikakvih problema, nego filmovi samo klize i pravo je uzivanje gledati ih... :njam:

Mplayer može puštati dvd-ove, vcd-ove, svcd-ove, većinu formata koji postoje (slijedeća verzija donosi i podršku za quicktime) a može i ripati s dvd-a, raditi capture s tv tunera...

ZoNi
18-11-2002, 10:44
Originally posted by spyder
- S3 32 DDR rama

S3? Hmm, to bi mogao da bude uzrok problema? Je li to integrisana kartica? Stavi najnovije drajvere... Ili probaj neki od DivX playera sa ove (http://dvd.box.sk/indexN.php3?pid=divx&prj=soft) adrese... DiVX info na http://dvd.box.sk

ihti
20-11-2002, 21:29
pomazel Micro DVD

spyder
20-11-2002, 23:49
Nisam ga probao. Dali je on free ???

ihti
21-11-2002, 13:18
besplatan je

kako ga dosad nisi probao dodje sa svakim divx filmom

O'Neill
01-12-2002, 12:33
Ja sam skinuo najnoviju verziju BS playera i sasvim sam zadovoljan s njime.
Jesi probao gledati filmove preko Zoom Playera ?

ihti
01-12-2002, 14:01
Ako je ekstenzija fajla .divx i ako ga gledas na BS Playeru slika ce kasniti za zvukom zato koristi defaultni divx player sto dodje uz codec i sve ce biti OK.

spyder
01-12-2002, 16:04
Iskreno ja jos nikad nisam na compu ima .divx file uvijek je to bio file s ekstenzijom .avi, valjda je to to. Inače imam oko 30 filmova na hardu i svi su u .avi formatu !

ihti
01-12-2002, 16:12
Nisam ni ja imao do nekidan kad sam dobio jedna koncert sa .divx ekstenzijom.

ZoNi
01-12-2002, 17:54
Originally posted by ihti
Nisam ni ja imao do nekidan kad sam dobio jedna koncert sa .divx ekstenzijom.

samo preimenuj u .avi - to je ista stvar! a od BS Player-a nema boljeg DivX playera, ako je sve ostalo dobro podeseno...