View Full Version : Program za gledanje Divx-a
Treba mi nešto slično BsPlayeru, ali da je bolje i naravno da podržava subtitlove ...
Unaprijad zahvaljujem
http://www.radlight.net/download.htm
BSPlayer i RadLight su medju najboljima... medjutim, RL uz sebe instalira gomilu spyware-a!!!
a sta ti to ne valja kod BS-a???
probaj ViPlay (http://viplay.cjb.net/) - prilicno je dobar, ali ipak mislim da je BSPlayer *mnogo* bolji!
Uhhh, kaj ne valja kod BSPlayera ??? Puno toga, recimo da je meni zatajio barem jedno desetak puta ili nisam mogao u njemu otvoriti film, iako ga je Windows Media Player normalno vrtio, ali nije bilo prijevoda :(, jednom mi je film bio ubrzan, dok je u WMP sve radilo OK, samo opet bez titlova, itd.
Sve u svemu nije bas nesto, htio bih nesto bolje ! Probati cu s ovim RedLightom.
Thnx
Radlight je najbolji. A za spyware imaš AdAware.
RadLight je isto sranje ... ne zadovoljava moje zahtijeve, tj. isto kao da gledam u BsPlayeru, tj ne vidim nikakva poboljšanja.
Originally posted by spyder
RadLight je isto sranje ... ne zadovoljava moje zahtijeve, tj. isto kao da gledam u BsPlayeru, tj ne vidim nikakva poboljšanja.
Ja sam imala skoro iste probleme u BSplayeru kao i ti, titlovi se ne bi prikazivali, desinkroniziranost, plus kod mene je zvuk u BSplayeru mnogo tiši nego u Radlightu. Radlight je sve te probleme uklonio. Ne znam zašto tebi sve ovo ne radi.
Heh...na Linuxu nema problema, mplayer vrti večinu poznatih i manje poznatih formata, prikazuje razne subtitlove (postoji font s hrvatskim znakovima) i vrti se bolje nego divx playeri na XP-a (XP šteka, zastajkuje na nekim filmovima a mplayer ne, možda zato jer je kompajliran baš za moj procesor).
Spyware? Što je to? ;-)
Originally posted by višnja
Radlight je najbolji. A za spyware imaš AdAware.
RL je odlican, ali nije najbolji! (Cak i vas casopis BUG tvrdi da je BS Player najbolji!) Ako pomocu AdAware-a uklonis spyware koji postavi RL, ovaj vise nece raditi (barem je tako u novoj verziji!)
Nego, Spyder, koju konfiguraciju imas? Je li dovoljna za DivX? Koju verziju kodeka imas? Ako je stari, a film je radjen novom, onda su problemi logicni... Kod mene i RL i BS rade odlicno (Cel633, 256MB, WinXP, DivX 5.02)...
Originally posted by vuk
Heh...na Linuxu nema problema, mplayer vrti večinu poznatih i manje poznatih formata, prikazuje razne subtitlove (postoji font s hrvatskim znakovima)
hmm... ti k'o da pises o BSPlayeru, koji moze da pusta cak i DVD filmove, sve vrste subtitlova (i sa "nasim" slovima, logicno? a koji player to ne moze???), a na WinXP nema nikakvih problema, nego filmovi samo klize i pravo je uzivanje gledati ih... :njam:
Originally posted by ZoNi
... Nego, Spyder, koju konfiguraciju imas? Je li dovoljna za DivX? Koju verziju kodeka imas? Ako je stari, a film je radjen novom, onda su problemi logicni... Kod mene i RL i BS rade odlicno (Cel633, 256MB, WinXP, DivX 5.02)...
Valjda se šališ :D
- Intel Celeron 1700 MHz
- 256 DDR Ram
- S3 32 DDR rama
Vrtim sve filmove, ali neki se čudno ponašaju u BSPlayeri i RL, dok Windows Media Player vrti sve normalno, ali ne podržava titlove :-(
Originally posted by ZoNi
hmm... ti k'o da pises o BSPlayeru, koji moze da pusta cak i DVD filmove, sve vrste subtitlova (i sa "nasim" slovima, logicno? a koji player to ne moze???), a na WinXP nema nikakvih problema, nego filmovi samo klize i pravo je uzivanje gledati ih... :njam:
Mplayer može puštati dvd-ove, vcd-ove, svcd-ove, većinu formata koji postoje (slijedeća verzija donosi i podršku za quicktime) a može i ripati s dvd-a, raditi capture s tv tunera...
Originally posted by spyder
- S3 32 DDR rama
S3? Hmm, to bi mogao da bude uzrok problema? Je li to integrisana kartica? Stavi najnovije drajvere... Ili probaj neki od DivX playera sa ove (http://dvd.box.sk/indexN.php3?pid=divx&prj=soft) adrese... DiVX info na http://dvd.box.sk
Nisam ga probao. Dali je on free ???
besplatan je
kako ga dosad nisi probao dodje sa svakim divx filmom
Ja sam skinuo najnoviju verziju BS playera i sasvim sam zadovoljan s njime.
Jesi probao gledati filmove preko Zoom Playera ?
Ako je ekstenzija fajla .divx i ako ga gledas na BS Playeru slika ce kasniti za zvukom zato koristi defaultni divx player sto dodje uz codec i sve ce biti OK.
Iskreno ja jos nikad nisam na compu ima .divx file uvijek je to bio file s ekstenzijom .avi, valjda je to to. Inače imam oko 30 filmova na hardu i svi su u .avi formatu !
Nisam ni ja imao do nekidan kad sam dobio jedna koncert sa .divx ekstenzijom.
Originally posted by ihti
Nisam ni ja imao do nekidan kad sam dobio jedna koncert sa .divx ekstenzijom.
samo preimenuj u .avi - to je ista stvar! a od BS Player-a nema boljeg DivX playera, ako je sve ostalo dobro podeseno...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.